To je to što me zanima!

Preminuo bivši igrač Međimurja i Zadra: Oprostio se i Subašić...

Domagoj Krajačić igrao je za niz hrvatskih klubova, imao i epizodu u Češkoj, skupio i prvoligaške minute, obrazovao se za nogometnog trenera. Mladi život iznenada je ugašen
Vidi originalni članak

Dan nakon što je u prometnoj nesreći poginuo bivši nogometaš Varteksa i Slaven Belupa Slobodan Sudec u 48. godini, stigla je još jedna tužna vijest za hrvatski nogomet.

Domagoj Krajačić, bivši prvoligaški nogometaš, preminuo je u 35. godini nakon kratke i teške bolesti, javlja DalmacijaNews.

Rođeni Karlovčanin ubilježio je u Prvoj HNL tri nastupa za Međimurje u sezoni 2009/10. te osam za Zadar u sezoni 2014/15. Nastupao je i za HAŠK, Pomorac, Marsoniju, Međimurje, češke klubove Znojmo i Banik Sokolov, Zelinu, Zagorec, Imotski i Lučko.

Zadnjih godina živio je u Zadru i igrao u Prvoj županijskoj ligi za Škabrnju i Bibinje, mali nogomet za Heroje iz Vodica, a ove sezone za veterane Sabunjara iz Privlake.

Posljednju utakmicu odigrao je u studenom prošle godine. Imao je i trenersku Uefinu B licenciju.

Od Krajačića se na Instagramu oprostio i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić (36), koji je i sam prije nekoliko mjeseci zaigrao malonogometnu ligu.

Idi na 24sata