To je to što me zanima!

Preminuo je Dragan Pantelić

Nekadašnji golman jugoslavenske nogometne reprezentacije Dragan Pantelić (69) zarazio se korona virusom te stigao u bolnicu, a u utorak poslijepodne mu se stanje pogoršalo te je preminuo u srijedu ujutro
Vidi originalni članak

Jutros je u Sveučilišnom kliničkom centru Niš od posljedica zaraze korona virusom preminula legenda jugoslavenskog i srpskog nogometa Dragan Pantelić (69), prenose srpski mediji.

Najveći je dio karijere branio za Radnički iz Niša, zatim je prešao u francuski Bordeaux pa u Timok da bi karijeru završio u redovima svog Radničkog. Branio je i za jugoslavensku nogometnu reprezentaciju, a u karijeri je zabio i dvadesetak golova, uglavnom iz penala. Nakon igračke karijere bio je predsjednik Radničkog te instruktor u Nogometnom savezu Srbije.

Kako saznaje Kurir, nakon što je Pantelić primljen u bolnicu, stanje mu se pogoršalo u utorak poslijepodne te su ga priključili na respirator, a preminuo je u srijedu, 20. listopada, u 7 sati i 20 minuta. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Hajduk Beograd 20.10.2021.

    Mnogo dobar čovek

  • 20.10.2021.

    Zabio je on gol i Enveru Maricu iz Veleza koji je bio reprezentativni golman u to vrijeme i to kako !?..ispucao je loptu iz svog kaznenog prostora da bi lopta pala ispred Marica , lobala ga i zavrsila u golu..

  • srni106 20.10.2021.

    Niste napisali ono danas nazalost najbitnije da je bio cijepljen

Komentiraj...
Vidi sve komentare