To je to što me zanima!

Preminuo kontroverzni vlasnik Man. Uniteda Malcolm Glazer

Malcolm Glazer bio je vlasnik Manchester Uniteda od 2005. godine, no u zadnje vrijeme klub su zbog njegovog lošeg stanja vodili njegovi sinovi, Joel, Bryan i Ed...
Vidi originalni članak

Kontroverzni vlasnik Manchester Uniteda i NFL momčadi Tampa Bay Buccaneersa, Malcolm Glazer (86) preminuo je u srijedu 28. svibnja nakon što je posljednjih nekoliko godina bio teško bolestan. Glazer je bio vlasnik Uniteda od 2005., no u zadnje vrijeme klub su zbog njegovog lošeg stanja vodili njegovi sinovi, Joel, Bryan i Ed. 

Vlasnik momčadi američkog nogometa s Floride bio je od 1995., a jedini naslov klub je pod njegovim vodstvom osvojio 2002. godine. S Unitedom je osvojio pet naslova engleskog prvaka i jednu Ligu prvaka, a bio je poznat i po tome što se nije volio često pojavljivati u javnosti. 

Glazer je bio kontroverzan i ne odveć omiljenim među dijelom navijača Uniteda, koji su mu zamjerali da je klub odveo u velike dugove spočitavavši mu da nema dovoljno novaca za najveća pojačanja. Neki navijači smatrali su da je njegova obitelj previše umiješana u posao kluba, toliko da se više nisu poistovjećivali sa 'crvenim vragovima' osnovavši svoj klub United of Manchester.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ronaldo United 29.05.2014.

    Pokoj mu dusi.A sto se tice ovih *navijaca* koji su osnovali United of Manchester ti nikad i nisu bili navijaci svetog Manchester Uniteda,oni su zeljni publiciteta i sta god vec,samo nisu navijaci Uniteda

  • Legenda17 29.05.2014.

    ...jelly and Ice-cream when Glazer dies!!!!

  • ladnjača 29.05.2014.

    laka ti američka gruda

Komentiraj...
Vidi sve komentare