To je to što me zanima!

MMA spektakl premješten sa Zrća! U zadnji tren zabranio ga Stožer, priredba se seli u Zagreb

Vrijeme idealno, borci spremni, ali rizik je izgleda - prevelik. 'Fighting island' na Zrću održat će se, ali to neće biti 31. srpnja ove godine. Stožer je zabranio priredbu na Pagu, ali ista će se održati u Zagrebu
Vidi originalni članak

Znali su u Fight Nation Championshipu i American Top Teamu kako je pred njima težak zadatak kad su se prihvatili organizacije 'Fighting Islanda' na Zrću. Sve je vodilo prema dosad neviđenom borilačkom spektaklu - 'kavez na moru', prekrasno okruženje, zaljubljenici u borilački sport kupovali su ulaznice, ali postoje neke stvari na koje nisu mogli utjecati. 

Posljednje su pripreme bile u tijeku, borci su krenuli sa skidanjem kilograma kao i spremanjem za dolazak na Pag, ali Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske intervenirao je i tri dana prije zakazanog datuma zabranio održavanje priredbe na Zrću. No, unatoč svim problemima i epidemiološkoj situaciji, ne radi se o otkazivanju, već o promjeni lokacije jer će se FNC3 održati 31. srpnja, ali u dvorani zagrebačkog ATT-a.

Kako ističu organizatori, zbog složene situacije na samom Zrću te u općini Kolan u Zadarskoj županiji pod koju spada klub Noa na kojem se trebao održati event, još prije mjesec dana su od Stožera civilne zaštite nekoliko puta zatražili mišljenje, jasne upute i dozvolu, ali sve je javljeno - prekasno. Odgovor nisu dobili kad se još možda i moglo reagirati, ali sad je prekasno pa ne postoji druga mogućnost osim otkazivanja.

U vrijeme objave datuma priredbe pandemija korona virusa se u Hrvatskoj smirila, ali situacija se kako kod nas, tako i u zemljama regije, od tada dosta pogoršala. Na priredbi se trebao okupiti velik broj ljudi koji su dolazili iz susjednih zemalja, kao i sami borci te to u ovo vrijeme jednostavno nije bilo sigurno. Svi koji su kupili ulaznice dobit će povrat sredstava, a na MMA priredbu u Hrvatskoj će još malo pričekati.

POGLEDAJTE VIDEO: Prefight analiza Igora Pokrajca

Organizatori su se do zadnjeg trena trudili da sve prođe u najboljem mogućem redu te su ispoštivani svi epidemiološki standardi i propisi koji su trenutno na snazi, ali za stožer to nije bilo dovoljno. 

Vaso 'Psihopat' Bakočević (30) i Ivica 'Terror' Trušček (32) ući će u kavez u borbi za titulu balkanskog BMF-a u dvorani zagrebačkog ATT-a, a oni koji to žele, moći će ih gledati uživo, kao i ostale borce na priredbi koja će i dalje biti dostupna u ekskluzivnom prijenosu na YouTube kanalu 24sata - ljubitelji slobodne borbe neće ostati zakinuti za spektakl u kavezu! 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • FokuMe 29.07.2020.

    Sad ste se nasli tuc vi tko ste vi ono

  • japanokinezjapano 29.07.2020.

    Ovi iz HDZ stožera su stručnjaci u svemu.

  • lukas4 29.07.2020.

    hahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahaahhahahahahahahahahhahahahahahhahahahhaahahahahahahhahahahhahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahhahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare