To je to što me zanima!

Preokret: Anas Sharbini ipak dolazi na Rijekine pripreme?

Srećko Juričić poručio je Anasu Sharbiniju da se ne mora pojaviti na pripremama, no nakon pritiska navijača promijenio je odluku, piše nogometni portal goal.com
Vidi originalni članak

Anas Sharbini zaradio je suspenziju HNS-a zbog duga od 36.000 eura bivšem zastupniku kojega ne želi platiti. Rijeka nije htjela čekati rasplet situacije i eventualni žalbeni postupak, već je Sharbiniju dala slobodne papire.

No veliki zaokret u slučaju Sharbini. Kako piše goal.com, Anas će se ipak pojaviti na pripremama i staviti na raspolaganje Matjažu Keku. Srećko Juričić poručio je Anasu da se ne mora pojaviti na pripremama, no nakon pritiska navijača promijenio je odluku.

Kek je za ponedjeljak sazvao prvo okupljanje igrača na kojem bi se trebao pojaviti i Josip Brezovec nakon isteka posudbe u Speziji. Sharbini bi se prvo trebao sastati s čelnicima Rijeke i odlučiti hoće li se pojaviti na prozivci.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • marinr 10.01.2016.

    Najveći krivac za Anasovu puno slabiju karijeru od one koju je mogao napraviti je otac Jamal. Da je dopustio dolazak u Dinamo danas bi Anas bio u jednom velikom klubu iz lige petice. Ovako će uhvatiti još nešto prije umirovljenja. Šteta.

  • Zabar 10.01.2016.

    Loš igrač loš covjek.Neka ide tamo odakle su stigli!!!

  • paradiso77 10.01.2016.

    koji navijaci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare