To je to što me zanima!

Preokret: Hajdukovi igrači će ipak smjeti igrati na '4 kafića'

I organizatori bi trebali voditi računa o našim igračima. Ako je to revijalni turnir, onda bi trebao takav biti i pristup da se netko ne bi ozlijedio, rekao je Damir Burić
Vidi originalni članak

Zabrana igračima Hajduka da nastupaju na malonogometnim turnirima bila je kratka daha. Shvatili su Splićani da je tradicija turnira '4 kafića' prevelika da na njemu ne bi nastupili igrači Hajduka.

- Bit će to u redu, naravno da će se igrači pojaviti na truniru i igrati, a doći ću i ja - obećao je trener Damir Burić i dodao:

- I organizatori bi trebali voditi računa o našim igračima. Ako je to revijalni turnir, onda bi trebao takav biti i pristup da se netko ne bi ozlijedio što bi nam poremetilo početak sezone. Hajduk je uvijek bio za humanost, bili smo ove godine i u Vukovaru, i u Škabrnji, prikupljali pomoć za beskućnike, mnogi bi se trebali ugledati na nas, tako da ćemo nastupiti i na ovome turniru - zaključio je Burić.

Organizatori turnira prihvatili su ovakvo pojašnjenje iz Hajduka, svi se nadaju da će u subotu biti velika fešta na 14. izdanju turnira koja sigurno ne bi bila kompletna bez onih koje navijači najradije dođu gledati.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Toni1911 22.12.2015.

    ovo je brbić namjestio prijelaz 2/1,da nekad i on nesto namjesti a ne samo mamic

  • Mali Tomicallomica 22.12.2015.

    Cetiri kafica je dobar turnir i u glavnom dalmatinski momcadi I volio bi da se igra. A igraci se lakse mogu povridit na velikom terenu nego na malom pomovom vrimenu.

  • Dalmacija u srcu 21.12.2015.

    Tatičari se ponadali. Kako mi vas je ža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare