Obavijesti

Sport

Komentari 53

Skandal: Hajduk je igračima zabranio nastup na '4 kafića'!

Skandal: Hajduk je igračima zabranio nastup na '4 kafića'!
1

Organizatori popularnog malonogometnog turnira "Četiri kafića" ostali su neugodno iznenađeni kad su saznali da prvi put u povijesti hajdukovci neće smjeti zaigrati...

VIDEO

Iznimno neugodna vijest zatekla je večeras organizatore humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović". Uprava Hajduka zabranila je svim igračima nastup na tom turniru koji se igra 26. prosinca.

Igrači su dobili obavijest i, pod prijetnjom sankcija, ne smiju igrati bilo kakve malonogometne turnire, samo smiju sjediti na klupi za rezervne igrače. Sličnih je zabrana bilo i ranije, no nikad u povijesti nisu zabranjeni nastupi na turniru "Četiri kafića", na kojem su hajdukovci uvijek bili glavne zvijezde.

Koliko je taj turnir značio i znači Splićanima i igračima svjedoči i podatak kako ne postoji ozbiljniji igrač Hajduka, pa čak i reprezentacije Hrvatske koji na njemu nije nastupio, a nastupile su i brojne europske zvijezde.

Najbolji primjer nastup je Edina Džeke koji je imao potpisan ugovor od 40 milijuna eura s Manchester Cityjem, a nastupio je na turniru bez ikakvog osiguranja. Treba li napominjati Ivana Rakitića ili Ivana Perišića koji su iznajmljivali privatne avione samo da bi nastupili na turniru i potom se vratili svojim privatnim obvezama.

Duboko razočarani odlukom Hajduka, organizatori turnira najavili su za ponedjeljak ujutro izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj će objaviti odluku što i kako dalje.

- Kad smo im osigurali fotografiju Messija s Hajdukovim šalom oko vrata, onda smo im bili dobri, 14 godina promoviramo Hajdukove mlade igrače na turniru, a sada su nam, nekoliko dana prije turnira, okrenuli leđa?! Za ovo će čuti cijela nogometna Europa - rekli su nam organizatori i dodali kako se nadaju da je riječ o nekoj zabuni te kako će Hajduk povući zabranu nastupa za svoje igrače.

Zanimljivo je kako je zabrana zatekla trojicu igrača Hajduka, Hrvoja Milića, Tina Svena Sušića i Antu Roguljića, na humanitarnom malonogometnom turniru u Osijeku.

Radi pojašnjenja odluke kontaktirali smo glasnogovornika Hajduka Alena Orlića koji nam je samo kratko rekao da su o odluci igrači obaviješteni večeras te da prije ponedjeljka ujutro neće biti nikakvih novih obavijesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...