To je to što me zanima!

Preokret: Milan pored Kalinića želi Fiorentini uzeti i - Badelja!

U svakom slučaju, pišu talijanski mediji, bit će uskoro još jedan sastanak Milana i Fiorentine, na kojem će Milan ponuditi 30 milijuna eura ali za Kalinića i Badelja
Vidi originalni članak

Do kraja prijelaznog roka još je 20 dana, Nikola Kalinić uredno igra za Fiorentinu, a Milanu se ne žuri. Navikao je završavati poslove u zadnjim satima.

Požuriti bi ih mogao tek interes Evertona, koji bi također volio dovesti hrvatskog napadača i navodno je spreman ponuditi 25 milijuna eura.

U svakom slučaju, pišu talijanski mediji, bit će uskoro još jedan sastanak Milana i Fiorentine, na kojem će Milan ponuditi 30 milijuna eura ali za Kalinića i Badelja!

Naime, Talijani Badelja procjenjuju na između osam i deset milijuna eura, dok za Kalinića ne bi dizali ponudu s prvotnih 22 milijuna. E pa sad, kakva je to Milanova računica prema kojoj Fiorentina ne da Kalinića za manje od 30 milijuna eura, a sad bi za taj iznos trebala dati i njega i Badelja?!

Corriere dello Sport nagađa kako bi Milan osim novca ponudio 'violama' Gabriela Palettu i Lucu Antonellija.

Druge napadačke opcije ne čine se tako izglednima: Milan je zainteresiran za Zlatana Ibrahimovića, ali on neće biti spreman do kraja godine, a i prije će natrag u Manchester United, dok je Monaco dvaput odbio ponude od 30 milijuna eura za Falcaa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DraženMuhvić 11.08.2017.

    Uz njih dvojicu još im samo fali Čuje Dop ...

  • ACM_1899 11.08.2017.

    Ponude za Falcaa su demantirane. A Biglia se ozlijedio na 4 tjedna.

  • uboica 11.08.2017.

    Kakvi sve preokreti se ovdje desavaju 😂😂😂 zanimljiviji ste od krim tim 2

Komentiraj...
Vidi sve komentare