To je to što me zanima!

Preokret u slučaju Mbappé?! Arsenal nudi pravo bogatstvo

Fantastična je sezona iza mladoga francuskog nogometaša Kyliana Mbappéa i praktički može birati u koji će klub otići iz Monaca. Teško da će ostati imun na ponudu Arsenala koja "izuva iz cipela"
Vidi originalni članak

Vodstvo engleskog nogometnog premierligaša Arsenala ponudilo je Monacu nevjerojatna 142 milijuna eura za mladog napadača Kyliana Mbappéa.

Posljednjih dana se nagađa kako će mlada francuska senzacija završiti u Real Madridu, međutim Arsène Wenger ne odustaje od 18-godišnjeg napadača.

Wenger želi iskoristiti svoj utjecaj koji ima u Francuskoj i privoliti Mbappéa da preseli u London. Čak je nagovarao Mbappéova oca Wilfrieda da njegov sin radije izabere Arsenal nego Real jer će u Arsenalu biti glavna zvijezda, dok će u Realu vjerojatno grijati klupu.

Arsenal je do sada najviše platio za Mesuta Özila, 50 milijuna eura Real Madridu u kolovozu 2013. godine.

Rekordni transfer u povijesti nogometa je prelazak Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United u kolovozu 2016. za 105 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • the devil 04.07.2017.

    arsenal nema za poštenog trenera kamoli za igrača da daje toliko novaca.. a realno mali vrijedi max 40miljuna jer je nada i mlad..nije on još gotov igrač da toliko vrijedi..

  • It's kišing 03.07.2017.

    Ne vjerujem dok netko ne ponudi pola milijarde

  • 03.07.2017.

    dostojan nasljednika henryja, ali nema šanse da je arsenal ponudio toliko love

Komentiraj...
Vidi sve komentare