To je to što me zanima!

Preokret u Španjolskoj: Llorente negativan, vraća se i Busquets?

Čini se kako je PCR test španjolskog braniča Diega Llorentea bio lažno pozitivan. Bude li negativan i u četvrtak i petak, konkurirat će za utakmicu protiv Švedske na startu Eura, a Enrique će čekati i kapetana Busquetsa
Vidi originalni članak

Španjoski reprezentativac Diego Llorente negativan je na Covid-19 u srijedu nakon što je dan ranije bio pozitivan, objavio je u četvrtak Španjolski nogometni savez (RFEF), nekoliko dana prije početka Eura.

"PCR testovi potvrde izvedeni u srijedu 9. lipnja su dali negativan rezultat. Kontra-analiza provedena par sati kasnije potvrdila je rezultat", navodi se u priopćenju RFRF-a koji pretpostavlja da je test napravljen u utorak bio "lažno pozitivan".

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Branič engleskog prvoligaša Leedsa bio je drugi pozitivni slučaj u španjolskoj reprezntaciji nakon što je u nedjelju navečer objavljeno da se zarazio kapetan Sergio Busquets.

Diego Llorente je nakon prvog pozitivnog testa stavljen u izolaciju, no sada kada je objavljeno da je drugi test negativan mogao bi se vratiti u reprezentaciju koja prvu utamicu na EURU igra u ponedjeljak u Sévilli protiv Švedske.

"Nogometaš će ponovno biti testiran PCR-om u četvrtak i u petak. Ako rezultat i tada bude negativan, Diego Llorente će se priključiti reprezentaciji u petak poslije podne", dodaje RFEF.

Ostali igrači 'La Roje' bit će također ponovno testirani i svi rezultati će biti poznati tijekom dana. Izbornik Luis Enrique, pak, rekao je kako će čekati Sergija Busquetsa dok se ne oporavi i neće zvati zamjenu za njega.

- Osjeća se savršeno, nema simptome i može trenirati. Ima plan rada i kontaktira sa stožerom. Nadamo se da smo se samo preplašili - kaže Enrique.

Nakon objave da su Busquets i Llorente pozitivni, španjolska je vlada odlučila cijepiti cijelu reprezetaciju prije početka Eura.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • reallife 10.06.2021.

    I gle čuda odlučili ih sve cijepiti??? Nitko to ne komentira?

  • KontraHDZSDPmafije 10.06.2021.

    jel se to netko zahebava ili je Bus stvarno kapetan furije?

  • 10.06.2021.

    Od jednom negativan😂😂😂😂😂😂 koja sprdnja sa coronom zatvorit ih i dati tri boda svedskoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare