To je to što me zanima!

Villarreal jedva dobio Poljake, West Ham kući okrenuo FCSB

U skupini D su Nica i Köln odigrali 1-1 nakon što je na samom stadionu došlo do žestokih sukoba huligana s obje strane. Gosti iz Njemačke su poveli pogotkom Tiggesa u 19. minuti
Vidi originalni članak

Nogometaši West Hama pobjednički su zakoračili u ovosezonsku Konferencijsku ligu te su na domaćem terenu, u skupini B, bili bolji od rumunjske Steaue 3-1.

Gosti iz Bukurešta su poveli golom Cordee u 34. minuti te su čuvali vodstvo do 69. minute. Tada je krenuo preokret, a sve je zaključeno s tri gola domaće momčadi. Počelo je golom Bowena iz jedanaesterca u 69., a potom su suparničku mrežu još pogađali Emerson u 74. i Antonio u 90.

U skupini D su Nica i Köln odigrali 1-1 nakon što je na samom stadionu došlo do žestokih sukoba huligana s obje strane. Gosti iz Njemačke su poveli pogotkom Tiggesa u 19. minuti, dok je domaćinu bod donio Delort koji je u 62. minuti pogodio s bijele točke.

U skupini H je Basel bio uspješan domaćin te je s 3-1 bio bolji od Pjunika, predstavnika iz Armenije. Do 54. minute je rezultat bio 1-1, a onda je do kraja dva pogotka postigao Nizozemac Wouter Burger i time postao domaći junak. U toj grupi su još u Bratislavi Slovan i Žalgiris odigrali bez golova, s tim da je za goste cijelu utakmicu odigrao hrvatski nogometaš Petar Mamić.

U 180 minuta skupine F nije postignut ni jedan pogodak. Molde i Gent su odigrali 0-0, kao i u Dublinu gdje je švedski Djurgarden, momčad koja je ranije tijekom ljeta iz Europe izbacila Rijeku, gostovao kod Shamrock Roversa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • GeneralPraljakUskoplje 09.09.2022.

    8000 ljudi iz kelna je došlo u nicu … nevjerojatno … a hrvatska zastava se vijorila baš u sredini tribine navijaca kölna 🇭🇷

  • cimioko 08.09.2022.

    I sad idu meni pricat pametnjakovića koja je liga jaca ........Bravo Sociedad rutinski .....La Liga bila i ostala broj 1 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare