To je to što me zanima!

'Preplašeni smo od povratka na teren. Možda sam ja zaražen...'

Ja sam preplašen, ali u kući sam zatvoren sa svojom djevojkom i ne dolazim u kontakt s drugim ljudima. Jedina osoba koju mogu zaraziti je moja djevojka, kaže argentinski nogometaš...
Vidi originalni članak

Napadač Manchester Cityja Argentinac Sergio Aguero izjavio je da se većina igrača engleske Premier lige plaši povratka na teren i nastavka prvenstva koji bi se mogao dogoditi 8. lipnja, ako to situacija s pandemijom bolesti COVID-19 u Engleskoj bude dopuštala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Većina igrača je preplašena, jer imaju djecu i obitelji. Nadam se da će cjepivo uskoro biti pronađeno pa da sve ovo završi - izjavio je Aguero iz svog doma u Manchesteru gostujući u programu argentinske TV postaje El Chiringuito.

- Ja sam preplašen, ali u kući sam zatvoren sa svojom djevojkom i ne dolazim u kontakt s drugim ljudima. Jedina osoba koju mogu zaraziti je moja djevojka. Kažu da ljudi mogu biti zaraženi, ali bez simptoma, i da mogu zaraziti druge. Zato sam kod kuće. Možda sam bolestan, a da to i ne znam - dodao je argentinski napadač. 

Vodstvo Premier lige će u petak raspravljati o mogućem nastavku natjecanja koje je prekinuto 13. ožujka. Neki su klubovi, poput Arsenala, Brightona i West Hama, već otvorili svoje trening centre kako bi spremni dočekali 18. svibnja, kad bi se momčadi mogle vratiti treninzima. Pri tome će za sve vrijediti stroga pravila o socijalnom distanciranju, uz posebne standarde koje će svaki klub morati zadovoljiti. Igrači će na treninge morati dolaziti već opremljeni i neće smjeti koristiti svlačionice.

Do kraja prvenstva ostalo je devet kola, a Manchester City je još u konkurenciji za osvajanje FA kupa u kojem bi u četvrtfinalu trebao igrati protiv Norwicha.

Bude li Premier liga nastavljena, utakmice će najvjerojatnije biti igrane pred praznim tribinama, a možda i na neutralnom terenu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 01.05.2020.

    Sine ako se ne bojis obicne gripe neznam cemu strah od ovog sra**a kojeg su mediji toliko napuhali da bi covjek reka da je kuga a ne neka u*rana korona

Komentiraj...
Vidi sve komentare