Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Preplašeni smo od povratka na teren. Možda sam ja zaražen...'

'Preplašeni smo od povratka na teren. Možda sam ja zaražen...'
1

Ja sam preplašen, ali u kući sam zatvoren sa svojom djevojkom i ne dolazim u kontakt s drugim ljudima. Jedina osoba koju mogu zaraziti je moja djevojka, kaže argentinski nogometaš...

VIDEO

Napadač Manchester Cityja Argentinac Sergio Aguero izjavio je da se većina igrača engleske Premier lige plaši povratka na teren i nastavka prvenstva koji bi se mogao dogoditi 8. lipnja, ako to situacija s pandemijom bolesti COVID-19 u Engleskoj bude dopuštala.

Pokretanje videa...

00:33

- Većina igrača je preplašena, jer imaju djecu i obitelji. Nadam se da će cjepivo uskoro biti pronađeno pa da sve ovo završi - izjavio je Aguero iz svog doma u Manchesteru gostujući u programu argentinske TV postaje El Chiringuito.

Premier League - Manchester United v Manchester City

- Ja sam preplašen, ali u kući sam zatvoren sa svojom djevojkom i ne dolazim u kontakt s drugim ljudima. Jedina osoba koju mogu zaraziti je moja djevojka. Kažu da ljudi mogu biti zaraženi, ali bez simptoma, i da mogu zaraziti druge. Zato sam kod kuće. Možda sam bolestan, a da to i ne znam - dodao je argentinski napadač. 

Real Madrid v Manchester City - UEFA Champions League - Semi Final - Second Leg - Santiago Bernabeu

Vodstvo Premier lige će u petak raspravljati o mogućem nastavku natjecanja koje je prekinuto 13. ožujka. Neki su klubovi, poput Arsenala, Brightona i West Hama, već otvorili svoje trening centre kako bi spremni dočekali 18. svibnja, kad bi se momčadi mogle vratiti treninzima. Pri tome će za sve vrijediti stroga pravila o socijalnom distanciranju, uz posebne standarde koje će svaki klub morati zadovoljiti. Igrači će na treninge morati dolaziti već opremljeni i neće smjeti koristiti svlačionice.

Do kraja prvenstva ostalo je devet kola, a Manchester City je još u konkurenciji za osvajanje FA kupa u kojem bi u četvrtfinalu trebao igrati protiv Norwicha.

Bude li Premier liga nastavljena, utakmice će najvjerojatnije biti igrane pred praznim tribinama, a možda i na neutralnom terenu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem