To je to što me zanima!

Presudili mu Finci! Ante Čačić neće voditi Hrvatsku u Kijevu

Kasno sinoć vrh Hrvatskog nogometnog saveza na izvanrednom se sastanku složio kako Ante Čačić jednostavno mora otići da bi Hrvatska imala bilo kakve šanse u Ukrajini doći do pozitivnog rezultata
Vidi originalni članak

Nakon velikog kiksa koji bi Hrvatskoj potencijalno mogao zatvoriti vrata Svjetskog prvenstva u Rusiji, Ante Čačić morao je napustiti klupu reprezentacije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kasno sinoć vrh Hrvatskog nogometnog saveza na izvanrednom se sastanku složio kako Ante Čačić jednostavno mora otići da bi Hrvatska imala bilo kakve šanse u Ukrajini doći do pozitivnog rezultata i pokušala izboriti Svjetsko prvenstvo. Tko će nakon šok terapije naslijediti Čačića još se ne zna, no sigurno je da u Kijevu na klupi neće sjediti dosadašnji izbornik.

Izbornik je nakon šokantnog remija protiv Finske bio izvan sebe. Vidjelo se da je izgubljen, a čelnici HNS-a do dugo su u noć raspravljali o njegovoj sudbini na klupi reprezentacije. Trening reprezentacije je od 11 sati na Rujevici, a trebali bi ga voditi Joe Šimunić i Ante Miše. HNS je sat i pol prije treninga obavijestio da je trening, iako je bilo predviđeno drugačije, zatvoren za javnost, a otkazano je i najavljeno obraćanje dvojice igrača.

Let za Kijev je iz Zračne luke Franjo Tuđman, a na njemu bi s igračima mogao biti novi izbornik, naravno, ako HNS ne odluči da će reprezentaciju u ovoj utakmici voditi netko od Antinih pomoćnika, Miše ili Šimunić. 

Iz izvora bliskih HNS-u saznajemo da su razgovori čelnika saveza u tijeku, u igri za Čačićevog nasljednika je nekoliko kandidata i s njima će uskoro biti objavljeni razgovori, a ime novog izbornika trebali bi saznati do podneva.

Idi na 24sata

Komentari 283

  • vitođak 08.10.2017.

    Mnogo toga smrdi u hrvatskom nogometu a riba uvijek smrdi od glave zato gospodo drugovi iz HNS-a podnesite svi kolektivne ostavke,izvršite hara kiri jer nemate dostojanstvo...

  • sarkastik76 07.10.2017.

    kad se samo sijetim kakvu su podršku antiši davali poslje ep 2016 neki koji sad komentiraju i pljuju po tom velikom treneru, a u stvari dobro je i odmorit se malo od ovih ep i sp! dobro je tu i tamo koje preskočit.

  • KO1988OS 07.10.2017.

    E.jebiga,da se igralo u Osijeku bar.bi se mogao izvuci na los.teren a ovako ZBOGOM!

Komentiraj...
Vidi sve komentare