To je to što me zanima!

Pretežno vedro, Vakula je reko: Vrijeme neće kvariti spektakl...

"Vatreni" se nakon četiri i pol godine vraćaju na Poljud, a nebo se smilovalo u Splitu i cijeloj Hrvatskoj. Kiše nema, vjetar puše tu i tamo, ali temperatura će biti ugodna za igranje i gledanje
Vidi originalni članak

Jesen je odavno stigla, ali kiša će se u večer važne utakmice Hrvatske i Mađarske u kvalifikacijama za Europsko nogometno prvenstvo 2020. smilovati. Barem ako je suditi prema prema dostupnim prognozama.

Izmjenjivali su se na splitskom nebu sunce i oblaci, a navijači su plijenili pozornost različitim kreacijama s kockastim uzorkom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Splitu bi temperatura trebala iznositi oko 20 Celzijevih stupnjeva, što je idealno za igrače, ali i navijače kojih će na krcatom Poljudu biti oko 35.000 pa im svakako neće biti hladno. Postoji mala mogućnost kiše, ali čak i da padne, bit će to samo "nekoliko kapi".

Planirate li gledati utakmicu na otvorenom i drugdje u Hrvatskoj, kiša vam neće poremetiti planove. Temperatura se u cijeloj zemlji do završetka meča neće spustiti ispod 10 stupnjeva.

A na Poljudu će svakako biti jako, jako vruće. Vjerujemo, uz pobjedu "vatrenih" i važan korak prema završnom turniru Eura idućeg ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • komentator__Luka 10.10.2019.

    nema on pojma, bit će kiša.........golova......u mreži mađara :)

  • 10.10.2019.

    Ovaj vakula je malo žešće munjen. Odmah pitanje za METEO, mogu ja bit prognozer? Hoću ništa ne raditi i laprdati bezveze, plaća obavezno minimalno 100 000 kuna (kroz mjesec dana hocu pol milijuna kuna)

  • EU LAW 10.10.2019.

    Ne neci gledati ni pratiti najgljuplji sport na zemaljskoj kugli

Komentiraj...
Vidi sve komentare