To je to što me zanima!

Pretukli su igrača Newcastlea, ležao je u lokvi krvi 15 minuta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Simpson je pijan nakon noćnog izlaska napao muškarca u restoranu brze hrane. A onda je sjeo u taksi. No izvukla su ga dvojica te ga pretukla. Prevezen je u bolnicu
Vidi originalni članak

Danny Simpson, desni bek Newcastlea pretučen je u noći sa subote na nedjelju. Simpson je bio u noćnom životu u Manchesteru s igračima Uniteda Tomom Cleverleyem i Dannyjem Welbeckom. 

U 4 ujutro 26-godišnji nogometaš otišao je u restoran brze hrane. Tamo se potukao sa sredovječnim muškarcem. Simpson, koji je prema navodima svjedoka bio pod utjecajem alkohola, nokautirao je čovjeka. 

- Bio je pijan. Svima je davao do znanja da je on Danny Simpson. I maltretirao je djevojke - rekao je jedan od svjedoka. 

Nakon što je Simpson udario čovjeka, sjeo je u taksi. No dvojica zaštitara koji nisu bili na dužnosti otvorili su vrata taksija, izvukli ga, a jedan od njih udario je Simpsona šakom u glavu. Nogometaš Newcastlea pao je na pločnik i krvav ležao 15 minuta. 

- Neka djevojka pokušala je reći taksistu da odveze Dannyja kući. No čovjek ga je izvukao iz automobila i nokautirao. Krv je šikljala iz njega - dodao je svjedok.

Simpsona su prevezli u bolnicu, ali pustili su ga isti dan. Njegov glasnogovornik rekao je kako je Danny dobro i da je spreman za treninge.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Atila Veliki 04.02.2013.

    Ništa loše. Treba takve povremeno spustiti na zemlju.

  • misterRF 04.02.2013.

    danny simpson, tko je to?

  • KC HOOLIGAN 04.02.2013.

    bravo majstore svaka ti dala

Komentiraj...
Vidi sve komentare