To je to što me zanima!

Prežaliti Partizan, pa na Armani Jeans u Euroligi

Ciboni u srijedu (18.15 sati) dolazi Armani Jeans iz Milana, jedna od dvije momčadi koja još nema pobjedu u skupini B Eurolige
Vidi originalni članak

Milano je dugo izgledao kao najpoželjniji protivnik u Euroligi. Bez pobjede je u prva tri kola, a od prvih osam utakmica talijanske lige dobio je samo dvije. No onda je u nedjelju nadoknadio 14 koševa zaostatka u zadnjoj četvrtini i pobijedio Mršićev Varese.
- Prvi su put izgledali kao momčad - upozorio je Joke Vranković, kojem Talijani dolaze u nezgodnom trenutku, nakon psihološki teškog poraza od Partizana.
- Psihološki faktor strašno je važan. Učinit ću sve da pogreške iz nedjelje ne ponovimo u srijedu - dodao je.
Prvi put ove sezone za Milano je u nedjelju zaigrao oporavljenik Danilo Gallinari, koji ima sve ovlasti u momčadi. I novopridošli bek, iskusni Melvin Booker, dobit će pravo nastupa protiv Cibone. A uz njih bi i ostali mogli proigrati.
- Watson im radi sav prljavi posao, Bulleri je njihov reprezentativac, Sesay jako dobra “četvorka”, a Gayson igrač koji može napraviti dar-mar u protivničkim, ali i svojim redovima - ispričao je Vranković.
U svakom slučaju, Talijani više neće biti kante za napucavanje. A cibosima je pobjeda apsolutno neophodna, pogotovo jer im je žalba na sudačku pogrešku u prošlotjednoj utakmici protiv Arisa očekivano odbijena.


NOVA TEHNOLOGIJA ZA NOVE POBJEDE
Tvrtka New Technology novi je sponzor Cibone. Ugovor je vrijedan 400.000 kuna, a traje do kraja sezone.
Tvrtka je u sastavu ComTrade Grupe, koja je 1995. osnovana u Beogradu, ima sjedište u Nizozemskoj, a posluje ponajviše na području Balkana.
- Cibona je klub koji je najviše zadužio hrvatsku košarku, a igra protiv momčadi s naših interesnih područja - rekao je Petar Pintar, generalni direktor New Technologyja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • poštar 193 12.11.2007.

    Cibona bi se trebala okrenuti više na domace igrace,a ne dovoditi toliko stranaca...

  • poštar 193 12.11.2007.

    Imati takve igrace u momcadi i ne pobijediti partizan u svojoj dvorani,užas.Nije joke za trenera Cibone...

Komentiraj...
Vidi sve komentare