To je to što me zanima!

'Prihvatni centar s nas 15 u sobi, a u toaletu tragovi krvi'

Odrađene su preventivne mjere, nitko od građana nije imao simptome. Smješteni u sobe sa po 15-ak nas u sobi. Bez kupatila i sa toaletima u kojima ima i tragova krvi, piše srpski nogometaš
Vidi originalni članak

Srpski nogometaš Aladin Đakovac (28) prošao je, kako kaže, noć torture u prihvatnom centru u Subotici kada se vratio u Srbiju iz portugalske Uniao Madeire za koju igra još od rujna 2018. Sletjelo se u beogradsku zračnu luku. A onda je počelo...

Prihvatni centar Subotica - Tortura nad građanima Srbije.

Beograđani su ostali u hotelu u Beogradu. Mi smo izvedeni sa aerodroma prije ponoći, odvezeni smo u Suboticu bez ikakvog objašnjenja, dok su nam govorili da idemo u hotel do isteka policijskog sata.

Odrađene su preventivne mjere, nitko od građana nije imao simptome. I onda smo smješteni u sobe sa po 15-ak nas u sobi. Sobe prepune 'buba', bez kupatila i sa toaletima u kojima ima i tragova krvi!

Jesu li to preventivne mjere zaštite, gdje će jedan zaraziti ostalih 14, a ostalih 14 narednih 50 koji su u centru? Ili je ovo zastrašivanje građana od vraćanja u svoju zemlju???

To je Đakovac objavio na svom Facebook profilu, a kako vidite, i potkrijepio nekim snimkama. Srbija u trenutku pisanja ovog teksta ima 303 zabilježena slučaja zaraženih korona virusom sa tri smrtna ishoda.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • TDK 25.03.2020.

    Hoćemo pljeskat večeras?

  • ucjena 25.03.2020.

    Da steknete imunitet, ma ne bi inače!

  • GGs2 25.03.2020.

    Zasto nema vijesti o migrantima kod (i u) Grčke?

Komentiraj...
Vidi sve komentare