To je to što me zanima!

Prijatelji po muci: I ja sam prošao Buljatovu kalvariju

Hajduk igra u Osijeku, a Mladen Pelaić radovao se ponovnom susretu s Marijanom Buljatom. No, nije očekivao da će Marijan doživjeti istu sudbinu
Vidi originalni članak

Vijest kako je njegov prijatelj i bivši suigrač Marijan Buljat slomio nogu na treningu Mladen Pelaić čuo je u Osijeku za koji sada igra. Igrom slučaja Marijan je trebao gostovati u Osijeku i obojica su se radovali ponovnom susretu. Zbližili su se u svlačionici Hajduka, pogotovo dok su dijelili zajedničku sudbinu 'odbačenih' u drugoj momčadi, dok su nizali kilometre u cik zore.
- Još sam u šoku, još ne mogu vjerovati da se to dogodilo Marijanu. Ne daj Bože nikome tako strašne ozljede ali on je krasan momak i nije to zaslužio – kazao je potreseni Mladen Pelaić i dodao:
- Zvao sam ga odmah kad sam čuo što se dogodilo, ali telefon je bio isključen, bio je na operaciji. Zvat ću ga čim prođe operacija da ga ohrabrim –  kaže Pelaić, koji je i sam dva puta prošao kalvariju, dva puta je lomio nogu.
- On me uvijek hrabrio, govorio mi je da moram imati vjere u sebe i da ću se vratiti. Znao je dobro što govori jer je i sam prošao kalvariju, uspješno se vratio nakon loma noge. Uvjeren sam kako će se vratiti i ovaj put. Trebat će mu puno volje i strpljenja, trebat će mu i podrška prijatelja i suigrača, koju će sigurno imati, ali i podrška kluba, da se ne koprca sam.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare