To je to što me zanima!

Prijateljska u Pioniru: Rađa s Divcem, SFRJ protiv SSSR-a

Veterane nekadašnje Jugoslavije vodit će Rađa, jedan od najboljih centara Hrvatske svih vremena. Posljednji veliki obračun ove dvije bivše reprezentacije imale su 1990.
Vidi originalni članak

Za tri dana, 1. veljače, će se u dvorani Pionir košarka vratiti u prošlost. Prema pisanju Kurira prijateljsku utakmicu odigrat će bivši SFRJ protiv bivšeg SSSR-a!

Veterane nekadašnje Jugoslavije u sklopu All-Stara Sveučilišne lige predvodit će jedan od najboljih hrvatskih centara svih vremena Dino Rađa. Igrat će i Žan Tabak, Aramis Naglić, Milenko Topić, Dejan Tomašević i najvjerojatnije Vlade Divac. Na klupi će sjediti tandem Mirko Novosel - Ranko Žeravica

Na suprotnoj strani bit će legendarni Tarakanov, Tihonenko, Derjugin...

Posljednji veliki obračun ove dvije bivše reprezentacije imale su 1990. godine, kada je Jugoslavija pobijedila SSSR u finalu SP-a 92-75.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • bbb Ivo 03.02.2014.

    E Dino, dino, sta napravi, a gle cuda i Jovo doso da ih pozdravi vjerovatno usput ponio nove knjige na pregled kod vojvode a Dino i Skansi mu pomogli nosit posto ima puno Toga. E moj narode ko nas vodi ???????????

  • Barbarelica2014 31.01.2014.

    Rađa Rađa..... i ti si zaboravio da je gazio zastavu za koju su ginuli naši dečki......... srami se izdajico........ uživaj u tom prljavom novcu na balu vampira... grobovi ti nikad oprostiti neće

  • kumplicirana 30.01.2014.

    Zanima me hoće li utakmica početi sa minutom šutnje za sve žrtve komunističkih režima koji su vladali tim umjetnim tvorevinama (od Jazovke,Hudo jama,Golog otoka,Lepoglave pa do Sibirskih gulaka).

Komentiraj...
Vidi sve komentare