To je to što me zanima!

'Prijateljstvo Josea s Drogbom i Sneijderom će se zaboraviti'

Sada će biti na suprotnim stranama, s različitim ciljevima. Svatko će gledati svoje interese i nastojati ostvariti svoje ciljeve, kaže Butragueño nakon ždrijeba LP-a
Vidi originalni članak

Prijateljski odnos koji naš trener Jose Mourinho ima s Didierom Drogbom i Wesleyjem Snaijderom neće igrati nikakvu ulogu u ogledima protiv Galatasaraya u četvrtfinalu Lige prvaka, kaže nekadašnji legendarni nogometaš Real Madrida, a danas član uprave u tom klubu Emilio Butragueño.

Mourinho je vodio Drogbu u Chelseaju, a Sneijdera u Interu. S obojicom je razvio vrlo prijateljske relacije tijekom i nakon tih suradnji. Sa svojim bivšim igračima opet će se naći u četvrtfinalu Lige prvaka, ali sada na suprotnim stranama, jer su Drogba i Sneijder minulog zimskog prijelaznog roka pojačali Galatasaray.

- Mourinho ima izvanredan odnos s obojicom. Takve stvari se događaju prilično često. No, sada će biti na suprotnim stranama, s različitim ciljevima. Siguran sam da će se naći i razgovarati, ali za vrijeme utakmica će zaboraviti na prijateljstvo. Svatko će gledati svoje interese i nastojati ostvariti svoje ciljeve - veli Butragueño.

- Galatasaray je u četvrtfinalu jer je to zaslužio! Ima dobru momčad koja je s Drogbom i Sneijderom još jača. Moramo ih maksimalno respektirati, pokazali su koliko su konkurentni. Važno je da u prvoj utakmici ostvarimo dobar rezultat na našem terenu. Na uzvratu u Turskoj nas sigurno čeka paklena atmosfera - zaključio je nekadašnji vrsni napadač.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • WOMANIZER 15.03.2013.

    real do pobjede! <3

  • Duda8 15.03.2013.

    i altintopa je mourinho trenirao :)

  • lopovi od 1902 15.03.2013.

    Bit ce svega kad drogba pola utakmice provede izlezavajuci se po travi kao i prosle godine u polufinalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare