To je to što me zanima!

'Protiv Hajduka nastaviti niz, a navijačima se iskupiti za finale'

Veselim se kćerkici koja je rođena prije dva tjedna, a kod koje još nisam bio i odmoru, a onda u novu sezonu s istim ciljevima, želimo nastaviti dominaciju u Hrvatskoj, a u Europi ući u Ligu prvaka, kaže Gavranović
Vidi originalni članak

Očekivanja su da se na najbolji način oprostimo od sezone. Sutra je derbi, želimo navijačima pokazati da je to finale u Puli bio samo jedan loš dan ili možda trenutak nepažnje. Želimo potvrditi titulu pobjedom, iskupiti se za to finale, rekao je Komnen Andrić.

Igrači Dinama u subotu su se družili se s navijačima u novom klupskom fan shopu u centru Zagreba i najavili utakmicu s Hajdukom koja se igra u nedjelju u 19 sati.

POGLEAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dok sam bio u Interu u zadnjoj utakmici sam Hajduku dao gol i asistirao, završilo je 2-2. Bilo bi lijepo da se taj niz nastavi, ali nijedan pojedinac ne želi sebe stavljati u prvi plan, momčad je na prvom mjestu. To pokazuje i bodovna razlika na tablici - kaže Andrić i zaključuje:

- Želimo lijepo proslaviti ovu fantastičnu sezonu, zatvoriti je na jedan lijep način, pokazati još jednom sve ovo lijepo što smo pokazali ove sezone. I da onda zasluženo odemo na odmor s pobjedom.

- Hajduk se dignuo jako dobro u drugom dijelu sezone, stigli su do Europe. Zasluženo, imali su dobre utakmice i dobre rezultate, rekao nam je Mario Gavranović pa izdvojio najdraže trenutke sezone.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sve europske utakmice su bile posebne, u svakoj smo bili dosta dobri. Možda mi je najdraže sjećanje Trnava kad smo nakon toliko vremena uspjeli izboriti europsko proljeće - rekao je.

Prije dva tjedna Gavranović je postao otac, njegova supruga Anita je u Zürichu rodila kćerkicu, a zbog klupskih obveza još uvijek ih nije vidio,

- Veselim se kćerkici koja je rođena prije dva tjedna, a kod koje još nisam bio jer su one u Zürichu. Veselim se odmoru, a onda u novu sezonu s istim ciljevima, želimo nastaviti dominaciju u Hrvatskoj, a u Europi želimo ući u Ligu prvaka i pokazati dobre igre - rekao je švicarski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kakogod 25.05.2019.

    "Sutra smo kao i mnogo puta do sada obiteljski planirali podržati voljeni klub u derbiju Dinamo – Hajduk na Maksimiru. To na žalost ovaj put neće biti moguće. Naime, F. (5) nema osobnu. Iako zakon o osobnim ispravama propisuje da osobnu iskaznicu moraju imati osobe starije od 16 godina, GNK Dinamo pravilnikom propisuje da kartu može kupiti samo osoba s valjanim dokumentom sa slikom. U tom istom pravilniku (u prvoj rečenici) sugeriraju da se djeca mlađa od 6 godina ne dovode na stadion. Do sada smo uvijek kupovali karte za F. na temelju zdravstvene iskaznice na kojoj je vidljiv OIB. Na nekim stadionima smo na osnovu toga ostvarili popust ili čak dobili besplatnu kartu. E pa gospodo, sutra nas dolazi samo dvoje, a vama za dišpet u ponedjeljak idemo po osobnu i vidimo se na slijedećem derbiju u punom brojčanom stanju!”

  • BILI KMEČAVAC 25.05.2019.

    Ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

  • MateCro 25.05.2019.

    Idemo po pobjedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare