To je to što me zanima!

Prije dvije godine igrao 3. ligu, sad mu je Gerrard prevoditelj...

Što je rekao? Da sam te nahvalio. Ponekad moraš malo lagati novinarima, ha, ha, ha, našalio se Steven Gerrard i mladom Hrvatu preuzeo ulogu osobnog prevoditelja na presici
Vidi originalni članak

Nikola Katić, 21-godišnji stoper rodom iz Ljubuškog, ovoga ljeta iz Slaven Belupa prešao je u slavne Glasgow Rangerse. Kakav je to korak u njegovoj karijeri bio dovoljno govori podatak da je prije dvije godine igrao treću ligu!

Hrvatski stoper brzo se prilagodio na Otoku, engleski jezik nije mu bio problem, ali škotski naglasak je nešto drugo.

Nakon što je zabio Osijeku u uzvratnoj utakmici 2. pretkola Europske lige, a Rangersi su izborili prolazak dalje i dvomeč protiv Maribora, Katić je bio na konferenciji za novinare uz trenera Stevena Gerrarda.

- Steven vas je nahvalio otkako ste došli u klub, je li vam to dalo samopouzdanja? - pitao je škotski novinar Nikolu, a ovaj se okrenuo prema Gerrardu: 

- Ne razumijem ga...

- Kaže da sam rekao lijepe stvari o tebi. Ponekad moraš malo lagati novinarima, ha, ha, ha - našalio se Gerrard i preuzeo ulogu osobnog prevoditelja na presici.

- Vidio sam da me nahvalio, i ja njega volim - odgovorio je Katić.

POGLEDAJTE VIDEO (Gerrard prevoditelj od 8:50)


 
Idi na 24sata

Komentari 17

  • 09.08.2018.

    Bravo Nikola. Jedan odličan mladić koji je samo radom i svojom skromnošću došao iz BiH trećeligaša , do kapetana Slaven Belupa, a sada sa slavnim Gerrardom u slavnom klubu. Želim ti svu sreću mladiću.

  • ivoandric 08.08.2018.

    Imao sam priliku upoznati Gerrarda dok je vodio mladu ekipu Liverpoola na turniru u Svicarskoj i mogu reci iako dobro govorim engleski da ga skoro nista nisam povato sa tim liverpoolskim naglaskom

  • antemilica 08.08.2018.

    nasi Hrvati iz Hercegovine su jako talentirani za nogomet,pogotovo u defanzivi.za ofanzivu,kreativnost su uvijek bili zaduzeni Dalmatinci,na celu sa najboljim igracem sa ovih prostora Modricem

Komentiraj...
Vidi sve komentare