To je to što me zanima!

"Prije je stigla Jugoslavija u Montevideo, nego mi u Tuzlu"

Prije su stigli nogometaši nekadašnje Jugoslavije u Montevideo nego što ćemo mi u Tuzlu, u svom je stilu bio duhovit "trener svih trenera" u opisu dugačkog putovanja
Vidi originalni članak

Sloboda je pobijedila Branitelj u srijedu u Mostaru 1-0 i ostala na vrhu ljestvice 2. BiH lige, ali je veselje zbog bitnih bodova splasnulo zbog povratka kući. Put u Tuzlu traje već 24 sata jer je autobus zbog poplava morao okolnim putem pa su u srijedu navečer Ćiro Blažević i njegovi igrači morali prespavati u hotelu.

- Prije su stigli nogometaši nekadašnje Jugoslavije u Montevideo nego što ćemo mi u Tuzlu - u svom je stilu bio duhovit "trener svih trenera".

- Naišli smo na razumijevanje hrvatske granične policije i MVP-a Hrvatske koji su nam dozvolili da bez putovnice uđemo u Hrvatsku i EU, a potom pokušamo preko Županje, Orašja i Srebrenika doći do Tuzle - zaključio je Ćiro za Dnevni avaz.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ćiro legenda 16.05.2014.

    ćiro legenda

  • CROATIAN FIGHTER 16.05.2014.

    Zašto Gospodine Ćiro spominjete jugosmradiju tu zločinačku tvorevinu kojom se srbija još dugo poslije 1995 koristila kako bi prikrila svoje zločinačke pohode pod tim imenom ?! To potvrđuju i iskazi srbijanske strane na Haškom sudu kada su se pokušali "iskopati" iz isplate ratne odštete od kada do kada su se kako nazivali !!

  • medo59 16.05.2014.

    Nije mi jasno kak su senilci za naslovnicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare