To je to što me zanima!

Prije pet godina prodavao sam cigarete, a sad igram za United

Kad sam primio prvu plaću, sjećam se da sam svakom članu obitelji kupio po neki poklon, zaista sam bio presretan, izjavio je Bailly za otočke medije. Manchester United doveo ga je za 38 milijuna eura
Vidi originalni članak

Bjelokošćanin Eric Bailly (25) rodio se u Bingervilleu i imao je teško djetinjstvo. Ni sam nije mogao vjerovati da će postati reprezentativac svoje zemlje i zaigrati za ogroman klub poput Manchester Uniteda.

- U razmaku od samo pet godina prodavao sam cigarete i mobitele na ulicama Abidžana i igrao u najvećem klubu na svijetu. Život je čudo! - oduševljeno je pričao Bailly pa pojasnio:

- Kad sam primio prvu plaću, sjećam se da sam svakom članu obitelji kupio po neki poklon, zaista sam bio presretan - izjavio je Bailly za otočke medije.

Odigrao je za Manchesteru u Premiershipu 50 utakmica, a "crveni vragovi" su za njegove usluge platili 38 milijuna eura španjolskog prvoligašu Villarrealu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Dr.Gonzo. 06.01.2020.

    Svaka tebi cast ali ti si za United isto kao i mi sa portala :D znaci ne bi ti ni u snu za United zaigrao da su oni pri vrhu nogometa kao nekada, sada ovakvi forovaljarosi igraju, ala Lingardinho i onda se navijaci cude sto klub jedva upisuje pobjede, igraju djeca i tetkice, a ne muskarci. Roy Keane kada bi danas usao u svacionicu uniteda poceo bi rokat samare prvo treneru pa onda svima dalje .

  • 06.01.2020.

    Zato tako i je u mančesteru,jer igraju takvi ko ti

  • Slajzerizer 06.01.2020.

    Ma loš igrač,u ovom luzerskom mančesteru i Petar Krpan bi imao mjesta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare