To je to što me zanima!

Prije utakmice potukli se Bad Blue Boysi međusobno

Zagreb: U blizini maksimirskog stadiona su se u subotu potukli navijači Dinama. Policija je borbu navijača brzo zaustavila i privela njih 19 u postaju
Vidi originalni članak

Prije prve ovosezonske utakmice Dinama u HNL-u u subotu se navečer potuklo dvadesetak Bad Blue Boysa u blizini maksimirskog stadiona, doznaje se u zagrebačkoj policiji koja je privela 23 navijača u dobi od 18 do 33 godine.Tukli su se na raskrižju Maksimirske ulice i Svetica iza 19 sati, uoči utakmice Dinama i Istre, a nitko nije teže ozlijeđen. Od svi privedenih devetorica navijača prekršajno su obrađena. Kako doznajemo kod S.S. (28) pronašli su marihuanu koju je pokušao unijeti na stadion te su mu izmjerili preko 2 promila alkohola u krvi. J.M. (23) priveden je zbog paljenja baklje.Neki mediji javljaju da je riječ o sukobu dviju frakcija BBB-a koji su podijeljeni na 'mamićevce' i 'antimamićevce' te da je u tučnjavi sudjelovalo stotinjak navijača, no u Operativno-komunikacijskom centru zagrebačke policije tvrde da je broj sudionika bio daleko manji. Sve se odigralo prije utakmice koju je posjetilo oko 3000 gledatelja od kojih je bilo 200-tinjak Istrijana.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Rado Wolf 26.07.2009.

    BBB-Bad blue boys = smiješno (podsjeća me na euroviziju gdje svi sada pjevaju na engleski (promijenite ime šupci u neko hrvatsko ime. Torcida - smiješno (šupci isto kao ovi gore) Cowboys- kravari-rukometaši-koje je budala za njih birala ime. Pravi su kravari. Jedino vatreni žive-još da se malo trznu. Eto toliko.

  • dinkman 26.07.2009.

    Navijam za DINAMO al bi sve ove supke strpao u zatvor. Hrpa pijanih i drogiranih budala! Dobro ih ohladit vodenim topom pa pendrekom izmasirat po rebrima.

  • mata1 26.07.2009.

    znaci kad nemaju skim mogu i sami sa sobom.te treba potamanit se do jedno ili ih pokupit i da idu gasiti pozare po hr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare