To je to što me zanima!

Prijelazni rok: Mourinho i Lippi zasjenili svoje igrače

Mourinho prelazi u Real Madrid, a Lippi u Milan? Portugalcu treba dva-tri tjedna da odluči kuda će, a Lippija već svi vide u Milanu poslije Leonarda...
Vidi originalni članak

Trebaju mi dva, tri dana nakon finala Lige prvaka da odlučim što ću napraviti, rekao je Jose Mourinho, trener Intera. 
Portugalac se sve češće spominje kao novi trener Reala. Ni Massimo Moratti, predsjednik milanske momčadi, ne vjeruje da će Mourinho ostati u Italiji. Jose će s Realom navodno potpisati trogodišnji ugovor, a po sezoni će zarađivati vrtoglavih 15 milijuna eura.
 Ako Mourinho doista ode, Moratti bi želio na Giuseppe Meazzu dovesti velikog Fabija Capella. Don Fabio ima ugovor s engleskim nogometnim savezom do 2012. godine, ali u slučaju neuspjeha na SP-u u Južnoafričkoj Republici mogao bi dati ostavku i otići u Inter. 
Leonardo je napustio Milan, a na njegovo bi mjesto trebao doći Marcello Lippi. Bivši je trener Juventusa najavio odlazak s klupe talijanske nogometne reprezentacije odmah nakon SP-a. Milan 'mami' i Rafu Beniteza iz Liverpoola, ali španjolski je trener već nekoliko puta odbacio mogućnost dolaska u Milan. U velikom gradskom derbiju Milan - Inter tako bismo iduće sezone mogli gledati dvoboj dva velika trenera - Lippija i Fabija Capella.

LAURENT BLANC NA KLUPI FRANCUSKE
Blanc je napustio momčad Bordeauxa s kojom je osvojio naslov ‘09. godine. Postat će novi izbornik Francuske i zamijenit će Raymonda Domenecha. Trebao bi biti imenovan i prije početka SP-a u Africi.

MATTHIAS SAMMER UMJESTO LOEWA
Iako se činilo da će Joachima Loewa na klupi Njemačke nakon SP-a u Južnoj Africi zamijeniti direktor reprezentacije Oliver Bierhoff, prvi izbor čelnika njemačkog nogometnog saveza je Matthias Sammer.

LUIGI DEL NERI IDE NA KLUPU JUVEA
Trener koji je odveo Sampdoriju nakon 18 godina u Ligu prvaka na pragu je dolaska na klupu Juventusa. Torinezi su Luigija Del Nerija odlučili dovesti nakon što ih je odbio trener Liverpoola Rafa Benitez.


CESARE PRANDELLI PREUZIMA ITALIJU
Talijanska nogometna javnost ima svog velikog favorita za nasljednika Marcella Lippija na čelu reprezentacije. Cesare Prandelli je trenersko umijeće pokazao na klupi Fiorentine i mogao bi zamijeniti Lippija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boixos os 20.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • denderius 20.05.2010.

    pa i jurčić je slobodan, zašto nije spomenut u članku?

  • Barca4Ever 20.05.2010.

    di si sad našo Imrana Zakhaeva! HAHAHAHA!!! Vidim da neko voli igrat COD 4 :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare