To je to što me zanima!

U presudnom meču nokautirao suca pa diskvalificirao Kanadu!

U veljači prošle godine Denis je igrao za Kanadu protiv Velike Britanije i baš je njemu pripala čast da kao sedamnaestogodišnjak povede Kanadu do konačne pobjede protiv Edmunda. Na kraju se nije pričalo o tenisu...
Vidi originalni članak

Kanada je u Osijek stigla bez svog najboljeg igrača Miloša Raonića pa će ih u prvom kolu Svjetske skupine Davisova kupa protiv Hrvatske predvoditi Denis Shapovalov (18).

ODRŽAN ŽDRIJEB Umjesto Čilića, protiv Kanade će zaigrati 181. tenisač svijeta

Trenutno 48. tenisač svijeta izaći će drugi na teren i vjerojatno igrati protiv Viktora Galovića. Paziti ga se moraju Viktor, osječka publika, ali i - suci!

Naime, u veljači prošle godine Denis je igrao za Kanadu protiv Velike Britanije i baš je njemu pripala čast da kao sedamnaestogodišnjak povede Kanadu do konačne pobjede protiv Kylea Edmunda.

VIDEO

Vodio je Britanac 2-0 u setovima, a Kanađanin je bio toliko ljut zbog svoje loše igre da je u jednom trenutku snažno napucao lopticu koja je u glavu pogodila glavnog suca Arnauda Gabasa.

Nesretni sudac morao je odmah u bolnicu, a Kanada je na kraju opravdano diskvalificirana.

Denis je rođen u izraelskom Tel Avivu 15. travnja 1999. i vuče rusko-izraelske korijene. U Kanadu se s obitelji preselio dok je imao samo godinu dana, a najbolji rezultat karijere mu je četvrto kolo US Opena prošle godine.

- Naš dvoboj u Osijeku mogao bi biti vrlo zanimljiv, ja se ne sjećam da sam ikad igrao na zemlji u dvorani. Vjerujem da ćemo pružiti dobru igru, imamo momčad koja može pobijediti Hrvatsku - optimističan je mladi tenisač uoči Hrvatske.
 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • meanmotherfucker 02.02.2018.

    Shapovalov je uvjerljivo najtalentiraniji mladi igrac trenutno. Spoj Nadala i Federera. Lijevak s top spin forehandom i jednorucnim backhandom.

  • Shogun 01.02.2018.

    Znamo mi tko je Shapovalov,ali ne znamo tko je Viktor Galović.

  • wcares 01.02.2018.

    Sudac se do dan danas još nije probudio iz nokauta, horror!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare