To je to što me zanima!

Prijetili mu šibanjem: Croucha ispitali zaštitari radi stjuardese

Napadač Spursa, Peter Crouch, pod lažnim imenom je posjetio sobu stjuardese u Dubaiju oko tri sata u noći. U Dubaiju je to zabranjeno pa su ga ispitali zaštitari
Vidi originalni članak

Nakon pijanke sa suigračima u Dubaiju Peter Crouch se hrabro odlučio na posjet apartmanu jedne stjuardese u hotelu Millenium Tower. Zašto hrabro? Zato što je je neoženjenim parovima u UAE-u zabranjeno kršiti moralne zakone dijeljenja zajedničkog prostora. Dakle, Peter nipošto nije smio biti u sobi mlade Suzanne Thunestveit (22), osim ako se tijekom pijanke nisu oženili. Kazna u Ujedinjenim Arapskim Emiratima za taj prekršaj je šibanje ili zatvor.

Crouch je očito znao da krši zakon jer se na recepciji prijavio pod lažnim prezimenom. Upisao se kao Peter Johnson, a prezime je kasnije prepravljeno pravim. U sobi dotične dame nije se dugo zadržao, samo desetak minuta nakon čega su ga ispitali i zaštitari hotela.

Ako je već izbjegao šibanje u Dubaiju, Crouch bi mogao slično nastradati po povratku kući. S obzirom da je većina engleskih medija saznala za ovaj obilazak hotelskih soba, vjerojatno je i Peterova zaručnica te novopečena majka njegova djeteta Abbey Clancy uspjela pročitati o nestašluku napadača Tottenhama.

Stjuardesa tvrdi da nogometaša nije htjela potajice dovesti u sobu, odnosno da se nije spremalo ništa što bi bilo protivno zakonima zemlje. Crouch je, samo njen prijatelj, kako je rekla prisnažujući sve tek desetominutnim posjetom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • milan23-tips 28.03.2011.

    PAROVI SU POSTAVLJENI!!! http://www.milan23-tips.bloger.hr/

  • Slider187 28.03.2011.

    radi pi*ke je skoro dobio po pi*ki

  • igorskee 28.03.2011.

    Ništa čudno za te primitivne pustinjske zemlje, ipak su zaostao narod generalno, i plus im vjera ne da ni da dišu kako treba. Narodi su uvijek stradali radi njihove sopstvene gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare