To je to što me zanima!

Prijetnje Varvodiću: "Ubit ćemo tebe i tvog sina"

Trener golmana Hajduka Zoran Varvodić uvjeren je da su prijeteće SMS poruke koje dobiva usmjerene na destabilizaciju njegova sina Mire
Vidi originalni članak

Trener golmana Hajduka Zoran Varvodić u četiri je mjeseca primio 52 prijeteće SMS poruke. Unatoč konstrukciji lokalnog dnevnika kako njemu i njegovu sinu Miru zbog loših obrana prijeti Torcida, Varvodić senior odbacuje takve sumnje.
- Nema govora ni o Torcidi ni o lošim obranama. Prijeteće SMS poruke dobivam od prvog dana priprema, kad se nije ni znalo tko će braniti - pojašnjava ogorčeni Varvodić, uvjeren kako mu poruke šalje isključivo jedna, zasad nepoznata osoba.
- S vremena na vrijeme promijeni broj, no prijetnje poput: 'Ubit ćemo tebe i sina’ i 'Polomit ćemo ti noge i ruke’ s istih brojeva dobivali su i Miro i Tomislav Erceg te jedan novinar. Sve sam prijavio policiji i zamolio ih da zbog interesa moje obitelji i Hajduka ne izlaze s tim u javnost - kaže.
Varvodić je uvjeren kako je riječ o osobi vrlo bliskoj Hajduku, koja “stoji iza nekoga golmana” i koja u detalje poznaje situaciju u klubu.
- Ne želim sumnjičiti nikoga bez dokaza, neka se time bavi policija - kaže vidno uzbuđeni Varvodić, koji samo želi zaštititi sina i obitelj.
Tajnik Torcide Stipe Lekić u svoje ime i u ime Torcide pružio je podršku mladom golmanu.


MIRO VARVODIĆ: PRIJETNJE ME NEĆE POLJULJATI
Premda je tek na pragu 19. godine, Mira Varvodića prijeteći SMS-ovi nisu pretjerano uzrujali.
- A što ću vam reći nego da je to katastrofa - u nevjerici je pričao golman Hajduka koji je branio u 11 utakmica ovog proljeća.
- Uopće ne želim razmišljati o prijetnjama. Na meni je da treniram, koncentriram se i da branim najbolje što znam - kaže.

LUKA BONAČIĆ
Pretučen je na stubištu zgrade u kojoj živi, a za napad je okrivio menadžere i tzv. nogometnu mafiju, koja je vezana uz Hajduk.

SERGIJE KREŠIĆ
Svojevoljno se povukao s mjesta trenera zbog, kako je rekao, “osobnih razloga”, no mnogi su uvjereni kako su mu prijetili.

BRANKO GRGIĆ
Povukao se s mjesta predsjednika zbog loših rezultata, ali i učestalih prijetnji njemu i njegovoj obitelji te uvredljivih grafita.

ZORAN VARVODIĆ
Prijeteće SMS poruke počeo je primati na pripremama u Umagu, poruke je primao i sin Miro. Prijavio je policiji, no nije ništa riješeno.



Idi na 24sata

Komentari 6

  • Silvaa 08.05.2008.

    zgubidan vi budete propali i zaboravit če se na vas,kao primjer na neke velike Europske klubove,vi Dinamu nečete još 5 godina biti blizu ,klub koji mora prolazit kroz stečaj ??? strašno,mene bi bilo sram pričat da sam tovar koji volim svoj veliki Hajduk...joj joj...javi mi se dok jednu sezonu ne budete zaostajali više od 20 bodova....

  • taurus1986 08.05.2008.

    e ti silvaa pa ja da san Dinamovac nebi konta onih 10 godina Canjuge i Croatie tako da ti ponovo dođe na isto da ja Hajduk Najtrofejniji klub u Hrvata pa vi ste nista bili do 1990(tu i tamo nestoi to je to) to svaki normalan covik zna i priznat ce to a da ne govorin u navijackom planu i to!! Pa vas klub slavi 3 godisnjice osnutka (mozda san koju propustija) xD!! Imate vi jos diplit da dostignete Hajduka i Split u bilo kojem planu i btw ponovo u Dinamu kolo vode Dalmoši tj kako nas vi zovete Tovari a rukovodioci su vam Hercegovci tako da neznan di ste vi purgeri uopce i to Dinamo zagrebacki klub to nisan bas siguran xD!!!

  • Silvaa 08.05.2008.

    Hajduk definitivno propada,a ovo da je najtrofejniji klub,to je vjerovatno u bivšoj Jugoslavija,ovo je Hrvatska liga sada,gdje Dinamo vlada tako da,nemrete takve bezveze stvari pisat,ak ste vidili i Njemačka liga se igra tek 60 godina,a postojala je i zapdana i istočna,a to više nitko ne gleda...možete te se jedino nazvat najbolji Dalmatinskim,a tu teško da imate konkurencije,ono Zadar i Šibenik xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare