To je to što me zanima!

Prilika za Dinamo! City ih čeka bez obrane, pokosile iz ozljede

Laporte je početkom rujna teško ozlijedio koljeno i neće igrati više ove godine. Nakon njega Pep Guardiola je ostao i bez drugog standardnog stopera Stonesa, a jedinom zdravom Otamendiju će pomoći bekovi
Vidi originalni članak

Veliki udarac za Manchester City uoči početka Lige prvaka. Pep Guardiola je potvrdio da je ostao i bez drugog braniča, Johna Stonesa. Dinamo za dva tjedna ide na noge Cityju na Etihad, a uoči teškog gostovanja sigurno je da će domaćin osim bez ranije otpisanog Laportea biti i bez mladog Stonesa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- John Stones se jutros ozlijedio. Ima problema s mišićem i neće igrati četiri ili pet tjedana - rekao je Guardiola u utorak. To znači da ga sigurno neće biti za dva tjedna protiv Dinama, a propustit će i utakmicu otvaranja u Ligi prvaka protiv Šahtara.

Novi je to udarac za obranu engleskog prvaka jer je početkom rujna otpao prvi stoper, standardni Guardiolin prvotimac, Aymeric Laporte. Laporte je morao na operaciju koljena, a prognoze govore da će na teren tek iduće godine.

City je u samo pola mjeseca izgubio oba standardna stopera, a Guardiola će morati 'iskemijati' koga sada gurnuti na tu poziciju jer je ostao samo ja jednom zdravom stupu obrane. Siguran je u momčadi Nicolas Otamendi, a uz njega će morati uskočiti jedan od bekova. Za mjesto konkuriraju Kyle Walker, Oleksandr Zinčenko, Angelino, Benjamin Mendy i Joao Cancelo.

Prvu međusobnu utakmicu Manchester City i Dinamo igraju u utorak, 1. listopada na Etihadu, a uzvrat na Maksimiru je na rasporedu je u posljednjem kolu grupne faze natjecanja, 11. prosinca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 20.09.2019.

    Ali ako se ne uspiju oporaviti biti ce mi zao jer sam navijac Cityja u Premier ligi ali City moze zgaziti Dinamo i bez Stonesa i Laportea

  • 20.09.2019.

    Najvise na svijetu bi volio da se Stones i Laporte oporave i da budu u konkurenciji za utakmicu s Dinamom jer bi obrana Cityja bila puno bolja s Stonesom i Laporteom

  • 20.09.2019.

    Biti ce tesko bez Stonesa i Laportea ali City ima igrace koji ih mogu zamijeniti i srusiti Dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare