To je to što me zanima!

'Prilika za povratak u klub kao Šahtar dolazi ti samo jednom'

Prilika za povratak u klub koji ti se nalazi u srcu dolazi jednom u životu, posebice u Šahtaru, zato sam jako sretan. Stvarno sam se htio vratiti, poručio je Eduardo (32)
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva (32) u ponedjeljak je stavio potpis na ugovor sa Šahtarom iz kojega je stigao nakon sezone provedene u Flamengu. Bivši hrvatski reprezentativac vezao se s "rudarima" do kraja 2016.

- Prilika za povratak u klub koji ti se nalazi u srcu dolazi jednom u životu, posebice u Šahtaru, zato sam jako sretan. Stvarno sam se želio vratiti i osjećam veliko olakšanje. Sve se riješilo baš onako kako sam htio - kazao je Dudú.

U proteklom razdoblju u dresu ukrajinskog kluba (od 2010. do 2014.) Eduardo je odigrao 113 utakmica i zabio 36 golova. Prošle sezone u rodnom je Brazilu tresao mreže 14 puta u 49 utakmica.

- Oduševljeni smo što će tako talentiran igrač visoke klase poput Eduarda ponovno braniti Šahtarove boje. Nadamo se da će pomoći našoj momčadi da osvaja trofeje i dosegne ambiciozne ciljeve koje smo si zadali - poručio je predsjednik Uprave kluba Sergej Palkin.

Da Silva je drugi najbolji strijelac hrvatske reprezentacije u povijesti s 29 golova u 64 nastupa, 16 manje od lidera Davora Šukera. Nakon neslaganja s izbornikom Nikom Kovačem, koji mu nije davao veliku minutažu na SP-u u Brazilu (tek 21 minutu protiv Kameruna), oprostio se od nacionalnog dresa.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • badboy2222 14.07.2015.

    Očito da je Mamić bio u pravu, ovog Eduarda zanima samo novac, a ne igra kako je pričao kad se vraćao u Brazil. Očito je da mu je novac jedini motiv i u sporu s Mamićem, a ne čast, kako je demagoski tvrdio

  • toni_93 14.07.2015.

    Šahtar na putu ka propasti, rat je uzeo svoje nažalost

  • sveilinista1911 14.07.2015.

    da mu nije bila ona ozljeda u dresu arsenala ko zna di bi sada bija, ipak odlican igrac i covik.. sritno

Komentiraj...
Vidi sve komentare