To je to što me zanima!

Primera kao HNL: I Real ima svog suca koji ga gura do titule

Dvije situacije igranja rukom u šesnaestercu, jedna je penal, druga nije. Čak i Realu naklonjena Marca piše o kontroverznom penalu, a bivši sudac kaže da ga on nikad ne bi sudio
Vidi originalni članak

Soudanijevo bacanje koje je Damir Batinić sudio kao penal Dinamu protiv Cibalije u zadnjim sekundama utakmice stiglo je, slučajno ili ne, baš uoči velike dodjele Oscara. Na spomen penala kojem se smije cijela Hrvatska, a video prenose i strani portali, mučno je dečkima iz Cibalije koji se bore za ostanak i koji su zaslužili bod.

A oko 2000 kilometara dalje Real Madrid imao je svog Batinića. I to drugo kolo zaredom, nakon onog neuspjelog pokušaja sudačkog spašavanja na Mestalli protiv Valencije. Real se vratio od 0-2 i na kraju slavio 3-2 kod Villarreala, a Gil Manzano kao da je jedva dočekao malo asistirati 'kraljevima' u tom preokretu.

Čak i Realu naklonjena Marca piše da je to kontroverzna odluka.

- Za mene to nije penal. Lopta je udarila Soriana u ruku, ali tu nije bilo nikakve namjere. Ja to ne bih sudio - rekao je bivši sudac Andujar Oliver za Marcu, najčitaniji španjolski sportski list.

Pred kraj utakmice u jednom od zadnjih napada Villarreala Marcelo skače, čini se da ga lopta pogađa u ruku. Gil Manzano nije ni trepnuo. U ovom slučaju lopta je čak išla prema golu, za razliku od prve situacije.

- Ovo je grozno! Svi pričaju o nekakvom preokretu Reala, ali kako uopće možete o tome pričati nakon penala koji je dobio? - rekao je ogorčeni predsjednik Villarreala Fernando Roig.

Prosudite sami. Prva situacija je penal, druga nije.

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 114

  • WebSuperman 27.02.2017.

    Tko? Markus Šnidarićius, dame i gospodo. Prozirniji od šnite paradajza u hotelu na moru. A daj, pa zar će biti kme kme kmeeeeeee nakon svakog kola, "cijenjeni novinaru"? Nakon slučaja Ovrebo, Uefalonini simpatizeri se prvo imaju poklopiti po ušima, a tek onda spominjati neko suđenje.

  • user_440339 27.02.2017.

    Hala Madrid!

  • oree77 27.02.2017.

    ajmo svi plus na komentar tko misli da snidaric nebi trebao pisati clanke o realu jer je u najblaze receno iritantan

Komentiraj...
Vidi sve komentare