To je to što me zanima!

Primera: Real Madrid izvukao se u drugom poluvremenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaši 'kraljevskog kluba' opasno su 'visili' protiv Herkulesa, ali senzacija je na kraju izostala... Slavili su 3-1
Vidi originalni članak

Momčad Josea Mourinha je u 9. kolu Primere došla i do sedme pobjede, svladavši domaći Hercules s 3-1. 

Već u trećoj minuti utakmice David Trezeguet je udarcem glavom, nakon ubacivanja Davida Cortesa, doveo momčad iz Alicantea u vodstvo. Uspjeli su domaći zadržati prednost do odmora, ali u nastavku se više nisu bili u stanju sačuvati od madridske oluje.

U napadu je bila praktički samo jedna momčad, a obrana Herculesa je kapitulirala u 52. minuti kad je loptu u mrežu, nakon što je prethodno udarac Cristiana Ronalda obranio Juan Calatayud, pospremio Angel di Maria. Do kraja utakmice Ronaldo se i sam dvaput upisao u strijelce pogocima iz blizine. Portugalac sada na kontu ima već 11 prvenstvenih golova u devet odigranih utakmica i uvjerljivo je vodeći strijelac lige.

Valencia kod kuće nije uspjela pobijediti Zaragozu koja je od 67. minute igrala s igračem manje nakon što je isključen Ander Herrera. Prije toga je sve napravio Maurizio Lanzaro. Najprije je u trećoj minuti doveo goste u vodstvo, da bi u 43. minuti autogolom donio “šišmišima” izjednačenje.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • messi car 31.10.2010.

    ajde svi navijate sad za real zato sta dosli mourinho i ronaldo a di ste bili prije godinu dvije.. barcelona je klub koj zna sta oce i zato vamos barcelona

  • championreal 31.10.2010.

    Real oprezno al sigurno melje sve pred sobom.Kraljevi zauvijek ;)

  • SinišaRadić 31.10.2010.

    To vase prepiranje nema smisla. Real je tek ove godine poceo igrati kako Barca igra zadnjih 4 i treba ce im konstantnost da odrze prvo mjesto. Izgube li u derbiju, stvar je gotova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare