To je to što me zanima!

Primera: Uvjerljiva pobjeda Betisa, Babić opet na klupi

Hrvatski reprezentativac opet nije odigrao niti jednu minutu za Betis, koji je u 26. kolu Primere division doma nadigrao Murciju s 4-0
Vidi originalni članak

Nogometaši Betisa uvjerljivo su s 4-0 pobijedili Murciju u utakmici 26.kola španjolskog nogometnog prvenstva. Marko Babić pritom ponovno nije odigrao niti minutu za klub iz Seville.
Najdramatičnija je bila utakmica Getafea i Mallorce u kojoj su domaći nogometaši imali otvoren put prema tri boda. Pola sata prije kraja su vodili 3-1 i imali igrača više, ali to im nije bilo dovoljno da sačuvaju prednost. Arango i Ramis su od 76. do 78. minute postavili konačnih 3-3.
Važnu pobjedu je ostvario Levante koji je na svom terenu pobijedio Zaragozu 2-1, dok je Santander slavio u gostima kod Valladolida.
Nogometaši Villarreala, inače treća momčad španjolskog prvenstva, odigrali su bez pogodaka protiv Osasune na domaćem terenu. U utakmici s malo šansi Villarreal nije iskoristio bolju igru, pa je tako propustio i priliku približiti se više drugoplasiranoj Barceloni koja je dan ranije kiksala u Madridu.
U posljednjem ogledu 26. kola također nije bilo pobjednika, po jedan pogodak su postigli Almerija i Athletic Bilbao. Inače, utakmica je bila zanimljivija po žutim kartonima - domaći igrači su ih dobili četiri, a gostujući dvostruko više.

Rezultati:
Getafe - Mallorca 3-3
Levante - Zaragoza 2-1
Betis - Murcia 4-0
Valladolid - Racing Santander 0-1
Villarreal - Osasuna 0-0
Amleria - Athletic 1-1

Ljestvica:
1. Real Madrid 59, 2. Barcelona 54, 3. Villarreal 47, 4. Atletico 44, 5. Espanyol 42, 6. Racing 41, 7. Sevilla 39, 8. Almeria 37, 9. Valencia 35, 10. Getafe 33...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare