To je to što me zanima!

Primio tri gola pa se ozlijedio: Dalić ostao bez Lovre Kalinića?

Točna vrsta ozljede i trajanje opravka još nisu poznati, no izbivanje s travnjaka prvog golmana vatrenih zasigurno je velika muka za Zlatka Dalića uoči okupljanja reprezentacija
Vidi originalni članak

Šokantne vijesti za hrvatski nogomet dolaze iz Belgije!

Lovre Kalinić ozlijedio se na utakmici Genta i Genka. Golman Genta primio je tri gola u prvom poluvremenu te je ostao u svlačionici propustivši nastavak susreta koji je završio pobjedom Genka od 5:1.

Iako se špekuliralo kako je zamjena bila taktičke prirode, belgijski Voetbal 24 piše kako je ipak riječ o ozljedi.

Točna vrsta ozljede i trajanje opravka još nisu poznati, no izbivanje s travnjaka prvog golmana vatrenih zasigurno je velika muka za Zlatka Dalića uoči okupljanja reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Pra&vica 08.10.2018.

    Nikad nije dobro da se neki naš igrač ozlijedi...ali za G. Kalinića je ovo situacija koja ga spašava jer je u lošoj formi a da je zdrav morao bi braniti za reprezentacinu. Želim mu brz oporavak i što bolju formu. Sad će se teško vratiti.

  • mihic82 08.10.2018.

    Primao je on i 5 komada na Maksimiru pa 4 na Poljudu 6 u Španjolskoj, odlican golman kad ga krene

  • komentator__Luka 08.10.2018.

    nit napad nit poštenog golmana, jadna nam majka protiv Engleza, ali ne samo to nego i kvalifikacije, vrhunac ove reprezentacije smo već vidjeli, na SP, sad ide pad i to izraženiji, ovo će biti kao nakon 98., bit ćemo kao u razdoblju od 2002. do 2006.

Komentiraj...
Vidi sve komentare