To je to što me zanima!

Primitivni ispadi, ustaški povici i divljaštvo u Milanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VIDEO: Nakon što su se hrvatski navijači pobrinuli za desetominutni prekid na San Siru, u talijanskim medijima osnovna je misao da su na tribinama bili balkanski divljaci...
Vidi originalni članak

Idi na 24sata

Komentari 29

  • DanijelGataric 17.11.2014.

    Klosar u cemu je problem??? Djes ti bio kad se ratovalo?? Ajde zivi zivot popij hladnu pivu i mani se nacionalizma!! Bice ti pametnije ko i svakom ko tako razmislja!! Istici se u pozitvnijim stvarima! Zivio!

  • klošar1990 17.11.2014.

    Ako su Ustaški povici:Za dom spremni i U boj,u boj za narod svoj onda se ja javno deklariram kao Ustaša!! To navijanje će se i dalje čuti od mene!!

  • Subic_1 17.11.2014.

    Tih huligana nema vise od 500 u cijeloj drzavi , red je da se drzava pozabavi s njima,ako treba nek se otvori i posebni zatvor na Golom otoku. Jucer 100 huligana napravi probleme i umalo izazove prekid utakmice jer bacali baklje na teren,nadam se da ih talijanska poicija polomila i da ce svi zavrsiti u zatvoru.Od 6000 problematicno je bilo 100 huligana Kad se ta bagra pocistila sa tribina utakmica je normalno nastavljena i o kakvim vi fasistima pricati opet vam se previda radi se o 100 huligana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare