To je to što me zanima!

Primorac: Ne idem u Tursku, a ni Wenger ne odlazi iz Arsenala

Wenger zna posao. Kritike? Nema nezahvalnijih u nogometu od navijača i starih igrača! Pa i mi smo nezadovoljni, ali snaga Arsenala je u više od 20 godina bio Wenger, kaže Primorac
Vidi originalni članak

Turski su mediji ovih dana plasirali informaciju da Boro Primorac, dugogodišnji Wengerov pomoćnik, napušta Arsenal i preuzima Konyaspor. Što je odmah pojačalo nagađanja da odlazi i Wenger.

No, najprije je Arsenal demantirao tu vijest, a potom i sam Primorac.

- Takvih vijesti je bilo u ovih dvadeset godina naše suradnje mnogo. Ne pada mi na pamet ići u taj turski klub - prenose engleski mediji.

- A Wenger? On uopće ne razmišlja o odlasku iz kluba! Naravno, ružno je u Ligi prvaka dvaput izgubiti s 5-1, pa makar od Bayerna. Razumljivo je nezadovoljstvo navijača.

- Nije lako u Premiershipu, svaki od 20 klubova može pobijediti kod kuće i u gostima. A Wenger zna posao. Kritike? Nema nezahvalnijih u nogometu od navijača i starih igrača! Pa i mi smo nezadovoljni, ali snaga Arsenala je u više od 20 godina bio Wenger. Nije sve u rezultatima, nego i u poslovanju kluba.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • elmatador10 17.03.2017.

    Hahahaaha, ovo se pretvorilo u komediju s Wengerom. Ta tragikomedija traje već godinama

  • GUNNER 17.03.2017.

    "Pa i mi smo nezadovoljni, ali snaga Arsenala je u više od 20 godina bio Wenger, kaže Primorac". Ključna riječ u ovoj rečenici je "bio".

  • mestar 17.03.2017.

    Mogu mediji pisat sto hoce to je njihov posao, ali Weneger je jedan najboljih nogometnih trenera, a najbolji menadzer na otoku gdje menadzeri nisu samo treneri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare