To je to što me zanima!

Primorac: Sretni smo što imamo Eduarda da Silvu

Idući tjedan Adebayor odlazi na Afrički kup, no uz ovakvog Eduarda nema bojazni da nećemo biti efikasni, rekao je trener Arsenala Wenger
Vidi originalni članak

Eduardov gol nas je ubio. Teško je vratiti se protiv Arsenala nakon 1-0. Vidi se da je strašan napadač, rekao je nakon utakmice Alex Curbishley, trener West Hama. Engleski mediji ocijenili su ga sedmicom, a protiv West Hama Eduardo je 19 puta dodao, 16 puta točno.
- Presretni smo svi u Arsenalu jer se pokazalo da smo ponovno pogodili pri kupnji igrača. Eduardo je klasa od napadača - rekao je pomoćnik Arsenea Wengera Boro Primorac. U posljednje tri utakmice Eduardo je zabio pet golova, a Arsenal u novu godinu ulazi kao vodeća momčad Premiershipa.
- Eduardo je najbolji realizator. Osobito je opasan u kaznenom prostoru. Ako primi loptu u visini jedanaesterca, vrlo prirodno završava akciju.
Njegovi golovi mogu vam se činiti jednostavnima, ali način na koji kontrolira loptu i završava akcije svrstava ga u red vrhunskih, klasnih napadača - rekao je Arsene Wenger. Adebayor, Eduardov konkurent u napadu, idući tjedan ide na Afrički kup, gdje igra za Togo.
- Nedostajat će Adebayor, no uz ovakvog Eduarda nema bojazni da nećemo biti efikasni - zaključio je Wenger.
- Dudu je pokazao svim skepticima koji nisu vjerovali da je igrač za Arsenal. O da, i te kakav je igrač - dodao je Primorac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • gmolak 03.01.2008.

    Dudu samo rokaj!!!!!!!

  • mazur 03.01.2008.

    Normalno da su sretni, Dudu trenutno može da zamijeni bilo kojeg napadača na svijetu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare