To je to što me zanima!

Primorje ispustilo nemoguće! Riječani primili šest golova zaredom i izgubili od Partizana

Ova utakmica je imala posebnu težinu jer je odlučivala o tome tko će između ova dva kluba nastupati u A1 regionalnoj ligi sljedeće sezone. To mjesto je tako pripalo Partizanu...
Vidi originalni članak

U 15. minuti utakmice Primorje je imalo 8-3 protiv Partizana. Bili su u seriji od 6-0 i činilo se kako su utakmicu riješili i prije kraja prvog dijela. Očito su tako razmišljali i vaterpolisti Primorja jer ono što se dogodilo poslije te 15. minute je jednostavno teško opisati. Nemoguće.

Nevjerojatno, ali istinito, hrvatski klub nije zabio nijedan gol do kraja utakmice, a Partizan je iskoristio tu neviđenu sušu i došao do velike pobjede od 9-8 u na turniru klubova iz regije.

Da, dobro ste čuli. Igrači Primorja nisu zabili gol čak 17 minuta, a za to vrijeme su Beograđani treću četvrtinu dobili s 4-0 i posljednju s 2-0 za veliki preokret. Gol za pobjedu zabio je Amerikanac Schofield.

Ova utakmica je imala posebnu težinu jer je odlučivala o tome tko će između ova dva kluba nastupati u A1 regionalnoj ligi sljedeće sezone. Naime, ova dva kluba su trebala igrati kvalifikacije za prvu ligu i mjesto na ovome turniru koje se igra u Beogradu, ali kako je Mornar odustao, oboje su završili na turniru, ali svejedno je ostao taj ulog za sljedeću sezonu tko će igrati u prvoj ligi.

Partizan je tako pobijedio i tako osigurao plasman u prvu ligu u kojoj ćemo od sljedeće sezone gledati četiri srpska kluba, pet hrvatskih i tri crnogorska.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare