To je to što me zanima!

Primorje na Crvenu zvezdu, a Mladost na Pro Recco za LP

Za skupine vaterpolske Lige prvaka Mladost će se boriti s bogatim talijanskim Pro Reccom, a riječko Primorje EB s veliki je favorit u susretu sa Crvenom zvezdom...
Vidi originalni članak

U Luksemburgu je održan ždrijeb posljednjeg kruga kvalifikacija za vaterpolsku Ligu prvaka. U bubnju su se našla dva hrvatska kluba, Mladost i Primorje EB.

Zagrebačka je momčad izvukla teškog i vjerojatno neprolaznog protivnika u ovom trenutku, talijanski Pro Recco. Prva utakmica igrat će se u Italiji 29. listopada, a uzvrat je na rasporedu u Zagrebu dva tjedna kasnije.

Riječko Primorje, pak, u prvoj će utakmici gostovati u Beogradu kod oslabljene Crvene zvezde. Uzvrat je u Rijeci i Primorje je tu veliki favorit za ulazak u Ligu prvaka. Bolji iz te dve utakmice plasirat će se u skupinu B gdje su već Jug, Galatasaray, Spandau i Partizan, a priključit će im se i pobjednik mađarskih OSC-a i Szolnikija.

Mladost će, prođe li Pro Recco, igrati u skupini A s Barcelonetom, Egerom, Brescijom i Olympiakosom. U tu skupinu dolazi i bolji iz susreta Radnički - Oradea.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Yassa 21.10.2014.

    loša karma za mladost

  • šaptač glistama 21.10.2014.

    jbte zdrijeb,nista od igranja EL za mladost....

Komentiraj...
Vidi sve komentare