To je to što me zanima!

Primorje slavio kod Pro Recca, Jug izgubio kod Barcelonete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Riječki vaterpolisti bili su uspješni na gostovanju kod Pro Recca 8-6, ali iste sreće nisu bili Dubrovčani, koji je pao u Barceloni 9-8. Jug i Primorje imaju po 7 bodova
Vidi originalni članak

Vaterpolisti Primorja u četvrtom kolu Lige prvaka pobijedili su na gostovanju kod talijanskog Pro Recca 8-6 i tako stigli do druge pobjede u sezoni.

Najbolji pojedinac bio je Denes Varga koji je zabio tri gola, a od ostalih igrača nitko nije zabio više od jednog.

U drugoj utakmici iste skupine Jug je izgubio na gostovanju kod Barcelonete 9-8. Kod Juga najbolji je bio Nikša Dobud koji je jedini zabio dva gola.

Nakon četiri kola vodeća u skupini A je Barceloneta sa deset bodova, dok Jug, Pro Recco i Primorje imaju sedam.

U sljedećem kolu Jug će ugostiti Pro Recco, a Primorje mađarski Eger.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kikinho7 11.01.2014.

    bravo neutralac, sjećam se naslova članka kad je bilo svjetsko prvenstvo u rukometu u srbiji za zene i kada je Brazil u grupnoj fazi pobijedio srbiju, glasio je ovako; Šokantan poraz srbije od Brazilki. Ne trazim dlaku u jajetu već vidim konstantan slijed određenih novinarskih gafova na portalu koji ovdje pišu a nisu mi ni do koljena u sportskom i novinarskom smislu! Halo zaposlite stručnjake- čast izuzecima!

  • SpužvaBobSkockani_2 09.01.2014.

    Šteta za Jug,nadam se da će izboriti idući krug.

  • neutralacRi 09.01.2014.

    kakav je ovo naslov,"iste srece nisu bili....." Primorje nije dobilo na srecu nego boljom igrom i zalaganjem.....šteta za Jug ali ovi novinari u 24 sata....majko mila,niš koristi

Komentiraj...
Vidi sve komentare