To je to što me zanima!

Primorje u Zagrebu pobijedilo Jug i osvojilo Jadransku ligu

Jug je golom Ivovića minutu prije kraja došao na gol zaostatka. Nakon toga Primorje nije realiziralo napad i Jug je imao priliku za produžetke. Nisu ju uspjeli iskoristili
Vidi originalni članak

Vaterpolisti riječkog Primorja su nakon osvajanja Kupa Hrvatske osvojili i naslov u Jadranskoj ligi. U finalu su u Zagrebu u utakmici punoj preokreta pobijedili Jug 9-8 (3-1,1-2,2-3,3-2).

Primorje je nakon prve četvrtine imalo dva gola prednosti, a kako su prvi zabili i u drugoj četvrtini imali su i plus tri. Jug se ipak do poluvremena s dva gola vraća u minimalni zaostatak 4-3.

Golom Baraća Primorje je u trećoj četvrtini povelo 5-3, ali Jug je golovima Bušljea, Azeveda i Ivovića okrenuo utakmicu i poveo 6-5. Ipak, u posljednju četvrtinu momčadi su ušle izjednačene nakon što je za 6-6 pogodio Garcia.

Golom Ivovića Jug je poveo u posljednjoj četvrtini, ali onda je Primorje napravilo seriju 3-0 i došlo na korak do naslova.

Jug je golom Ivovića minutu prije kraja došao na gol zaostatka. Nakon toga Primorje nije realiziralo svoj napad i Jug je imao priliku za produžetke. Nisu ju iskoristili i naslov je otišao u Rijeku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • marijaterezija2 17.04.2013.

    Drago mi je

  • mindless_automata 14.04.2013.

    Ma drago mi je... Ali sve sami placenici! Nema dva Rijecana!

  • Kum Amte 14.04.2013.

    Otkad nema Pro Recca počeli naši osvajat.Tramvaj liga nažalost,7-8 Hrvatskih,1 CG...

Komentiraj...
Vidi sve komentare