To je to što me zanima!

Pripremaju se za Barcelonu: Real igrao protiv 109 klinaca

Realovci su u Aziji odigrali nekoliko pripremnih utakmica, a jedna od zanimljivijih je bila ona protiv 109 malih Kineza. Iako brojčano znatno jači, dječaci nisu mogli zabiti
Vidi originalni članak

U nedjelju počinje nova sezona u Španjolskoj i to 'el clasicom', igra se Superkup između Reala i Barcelone. Realovci su prekjučer iz Kine sletjeli u Madrid. 

U Aziji su odigrali nekoliko pripremnih utakmica, a jedna od zanimljivijih je bila ona protiv 109 malih Kineza. Iako brojčano znatno jači, klinci nisu mogli zabiti gol, ali se barem mogu hvaliti da su igrali protiv Benzeme i ostalih zvijezda. Bilo je na terenu svega, i smijeha i golova, pa čak i 'koškanja' između dječaka. 

'Kraljevski klub' je imao najbolju predsezonu u posljednje 24 godine i puni optimizma čekaju da Barci skinu skalp. Pobijedili su u svih sedam pripremnih utakmica uz gol razliku 27-5. Protivnici nisu bili top momčadi, ali pobjede svejedno 'bildaju' samopouzdanje.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • KizoSmradoljub 09.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KizoSmradoljub 09.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cyborg 09.08.2011.

    Također sam čuo da je Pepe istukao nekoliko njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare