To je to što me zanima!

Pripremite se: Uskoro počinje i bikini košarkaška WNBA liga

Košarkašice ipak neće igrati u bikinijima nego u halterima te kratkim hlačicama po uzoru na one kakve nose djevojke u odbojci na pijesku. Sve za što više navijača
Vidi originalni članak

Nakon Lingerie League i hokejašica u bikinijima, na red su došle i košarkašice. Očajni Amerikanci čini se više ne znaju kako bi privlačili navijače u dvorane pa su posegnuli za prokušanim metodama. 'Pucaju' na golotinju, a čini se kako im primjeri iz footballa i hokeja daju za pravo.

Čelnici nove Bikini Basketball League nadaju se da će privući više od 7500 ljudi koliko je prosjek na WNBA utakmicama. Upravo slaba posjećenost i je razlog pokretanja spomenutog natjecanja. Za početak natjecat će se osam ekipa, Chicago Desire, Orlando LadyCats, Miami Spice, LA Ice, NY Knockouts, Hollywood Hotties, Atlanta Peaches i Minnesota Mist. Sezona počinje u jesen 2013. godine, a u ekipi će biti od 14 do 21 igračice.

Košarkašice ipak neće igrati u bikinijima nego u halterima te kratkim hlačicama po uzoru na one kakve nose djevojke u odbojci na pijesku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • snajperista21st 15.01.2013.

    Nisam do sad, ali odsad gledam..............

  • tessa 10 15.01.2013.

    Bit će zanimljivo gledat :))))

  • najjaći smo 15.01.2013.

    već sam odabrao..Miami Spice i Chicago Desire bit će moje favoritkinje :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare