To je to što me zanima!

Priredili bakljadu za preminulog Kroflina, legendu zagrebačkih niželigaških nogometnih terena

Marko Kroflin preminuo je u petak, 24. rujna u 41. godini života. Veliko srce prestalo je kucati. Kroflin je bio legenda zagrebačkih niželigaških nogometnih travnjaka, nogometaš, trener i član uprave NK Sava
Vidi originalni članak

U petak je u 41. godini preminuo Marko Kroflin, legenda zagrebačkog niželigaškog nogometa.

Počeo je igrati u Kustošiji pa otišao u Vrapče, s mlađim bratom Ivanom nastupao je i za Podsused, potom se okušao u Mladosti iz Donjeg Dragonošca da bi sreću pronašao u Savi.

U Savi je bio igrač i trener juniora, a onda je trbuhom za kruhom otišao u Austriju. Uz navedeno, bio je član uprave NK Sava. Na terenu borben, srčan, veliki motivator. Često bi uoči utakmica uzviknuo: 'Ajmo jako!'. Nikad nije priznavao da je netko bolji. Sve dok utakmica ne bi završila, a često ni tada.

U životu je uvijek bio nasmijan i spreman pomoći, što ga je uvijek činilo omiljenim u društvu. Bio je strastveni navijač hrvatske nogometne reprezentacije i Dinama. Veliko srce u petak je prestalo kucati.

U nedjelju navečer igrači i članovi uprave NK Sava, obitelj i prijatelji oprostili su se od Marka paljenjem baklji na glavnom terenu Save. Oprostili su se riječima: "Samo jako nastavi tamo gore, baš kako si živio i ovdje dolje!"

POGLEDAJTE VIDEO: Bakljada za Marka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata