To je to što me zanima!

Prisjeo mu srednji prst: Dodiku tri mjeseca zabrane i 5000 eura

Goran Dodik, sad već bivši predsjednik Igokee, dobio je tromjesečnu suspenziju te 5000 eura kazne zbog incidenta koji je izazvao nakon susreta protiv Crvene zvezde
Vidi originalni članak

Sramotno ponašanje Gorana Dodika, inače brata predsjednika takozvane Republike Srpske, osudilo je vodstvo ABA lige. Dodik je dobio tromjesečnu zabranu posjećivanja utakmica u regionalnoj ligi, a mora platiti 5000 eura kazne. 

Sad već bivši predsjednik košarkaškog kluba Igokee iz Aleksandrovca nakon 18. kola ABA lige slavio je pobjedu Igokee protiv Crvene zvezde. No napravio je to na izrazito primitivan način. Dodik se spustio na parket, provocirao navijače Zvezde i pokazivao im srednji prst. Za to je kažnjen na licu mjesta. Naime, navijač Crvene zvezde također se spustio na parket i udario je Dodika. 

Nakon incidenta Dodik je podnio ostavku koju je Igokea prihvatila. Na klupu je sjeo Boris Spasojević koji je cijelu igračku karijeru proveo u tom klubu. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bajica-mali 23.01.2013.

    bruka i sramota za sport... jest da je moje gore list ali je sramota za svoj narod... pet hiljada eura je uopšte nebitno jer to njemu ne predstavlja ništa ali bi mu ja doživotno zabranio da dolazi na bilo kakva sportska natjecanja...

  • WOMANIZER 23.01.2013.

    koji neandertalac!

  • ZENGA91 23.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare