To je to što me zanima!

Neće biti kao 1999.: Mihajlović nije siguran da li je to dobro...

Zanima me samo Cipar, ima vremena do ožujka i utakmice s Hrvatskom, iako polako se počinje dizati atmosfera. Pritisak neće bio kao 1999., kaže Mihajlović
Vidi originalni članak

Srbija će posljednju provjeru uoči kvalifikacije utakmice s Hrvatskom (22.ožujak) imati u srijedu kada gostuje na Cipru. Izbornik Srbije Siniša Mihajlović tvrdi kako još ne razmišlja o utakmici na Maksimiru.

- Zanima me samo Cipar, ima vremena do ožujka i utakmice s Hrvatskom, iako polako se počinje dizati atmosfera. Ovo je mlada reprezentacija, želim da osjete što manji pritisak. Oni ionako nisu živjeli u toj zemlji pa će pritisak sigurno i manje osjećati nego mi na utakmicama 1999. godine. Da li je to dobro, ja ne znam - rekao je Mihajlović.

Izbornik Srbije smatra kako Srbija još uvijek ima šanse u kvalifikacijama iako nakon četiri odigrane utakmice ima samo četiri boda.

- Optimizam gradim na tome što imam mlade igrače s puno potencijala. Vjerovao sam u njih, vjerujem i dalje. Mi smo jedino s Makedonijom podbacili. Zaslužili smo više i uvjeren sam da i dalje imamo velike šanse. Ne treba nikada gubiti nadu i dok god imamo matematičke šanse ja vjerujem - rekao je Mihajlović.

Za kraj je Mihajlović progovorio o igračima koji su rekli da više ne žele igrati za reprezentaciju te o povratku Dejana Stankovića.

- Nemanja Vidić i Dejan Stanković su se pred početak kvalifikacija oprostili od reprezentacije i ja ih neću zvati, kao ni Matića. Oni trebaju mene zvati, kao što je to Dejo napravio. Ja neću nikoga moliti. Pričao sam s Dejanom. Ako se bude dobro osjećao i počne igrati, sigurno će se vratiti - zaključio je Mihajlović.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • estu 02.02.2013.

    nemoj te ih bas toliko ponizavat prvo srbi su sretni u sportu a drugo i oni ce ginut za tu utakmicu bacat se klizat tako da puno razlike ne vjerujem al da ce hrvatska pobijedit u to ne sumnjam bolja je mnogo sad samo to treba prenijet na teren

  • WOMANIZER 02.02.2013.

    dosadan je! -.-

  • maloča93 02.02.2013.

    trta je mihajlovića petarde,nešto se previše bavi nama u zadnje vrijeme očigledno je veoma zabrinut:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare