To je to što me zanima!

Još jedan Hrvat u polufinalu Roland Garrosa! Splićanin (16) ponovio Čilića i sve oduševio

Za ulazak u finale igrat će s 14. nositeljem Francuzom Gabrielom Debruom. U drugom polufinalu igraju Francuz Bailly i Poljak Pawelski. Od sve trojice, Prižmić je najbolje rangiran među juniorima
Vidi originalni članak

Nakon Marina Čilića te Ivana Dodiga u parovima Hrvatska ima trećeg polufinalista Roland Garrosa! Međugorskim kumovima pridružio se Dino Prižmić, 16-godišnjak iz Splita, koji je otišao njihovim tragom u juniorskoj konkurenciji, u kojoj je baš Čilić bio zadnji hrvatski pobjednik u Parizu, još 2005. godine.

U PETAK Čilić saznao termin meča protiv Ruuda: Išlo se 'na ruku' Nadalu

Prižmić, inače 10. nositelj turnira, uvjerljivo je nadigrao godinu dana starijeg Španjolca Daniela Meridu Aguilara sa 6-2, 6-3. Za ulazak u finale igrat će s 14. nositeljem Francuzom Gabrielom Debruom. U drugom polufinalu igraju Francuz Bailly i Poljak Pawelski. Od sve trojice, Prižmić je najbolje rangiran među juniorima.

Mladi Splićanin, o čijoj karijeri brine agencija Ivana Ljubičića, krajem ožujka u Zadru je ostvario premijernu challenger pobjedu pobijedivši nekad 33. tenisača svijeta Denisa Istomina. Ovo mu je i najveći uspjeh na juniorskim Grand Slam turnirima.

MARINOVA PODRŠKA I ona stoji iza Čilićevog uspjeha na Roland Garrosu: Kristina je supruga, majka i psihologinja CASPER RUUD (23) Tko Čiliću stoji na putu do finala RG-a: Ne prepoznaju ga na ulici u domovini, trenira kod Nadala

U istoj konkurenciji do polufinala parova može i Mili Poljičak s Litavcem Butvilasom te Lucija Ćirić-Bagarić s Belgijkom Costoulas. Petra Marčinko, pak, ispala je u četvrtfinalu s Dankinjom Svendsen.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tko sere 17 02.06.2022.

    Sritno mali

  • Horror 02.06.2022.

    Super, evo svi smo u deliriju

Komentiraj...
Vidi sve komentare