To je to što me zanima!

Prka pod Tornjem: Želim da Cibona više ne mora kupovati

Nakon Giričeka i Sesara, u Cibonu se vratila još jedna bivša zvijezda. Prkačin neće igrati za "vukove", već je postao novi koordinator za omladinski pogon u Ciboni...
Vidi originalni članak

Nije bitna funkcija, bit će on tu malo više, uključen i u rad prve momčadi, nasmijao se trener Dražen Anzulović.

- Još sagledavam situaciju, da vidim što imamo. Ova sezona je izgubljena, ali do 1. lipnja moramo biti spremni za novu sezonu – rekao je Prkačin. Cibona ove sezone ne sudjeluje u natjecanjima mlađih kategorija, već su njeni klinci "razbacani" po posudbama diljem cijele zemlje.

- Želim da Cibona u doba recesije ne mora kupovati igrače, već ih uzimati iz svog dvorišta – ponovio je Prka želju nove uprave, koja je zbog dugogodišnjeg zanemarivanja omladinskog pogona zasad gotovo nemoguća.

- Osim toga, odvojit ćemo budžet za juniore od seniorskog. Ne smije se dogoditi da Cibona kupi igrača, pa da zato nema novca za održavanje stacionara – dodao je Dubrovčanin, za čiji se dolazak u Cibonu neko vrijeme povezivao ulazak turskog Efes Pilsena kao sponzora u klub. U Turskoj uskoro stupa na snagu zakon o zabrani reklamiranja piva, pa će pivovara koja sponzorira klub koji vodi Velimir Perasović tražiti novo tržište. U turskim medijima se spominjala baš Cibona, no Prkačin to demantira.

- To je netko tamo plasirao u javnost bez pokrića. Njima je bitna reklama, a Hrvatska je malo tržište na kojem ni nema njihovog piva. Definitivno neće tu dolaziti, vjerojatnije je da će prema Rusiji – objasnio je bivši kapetan hrvatske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gsusa1 23.01.2011.

    Vratia se jel nema ni on di igrat............ Sta nisi dosa u Split kad ti nije do para??? Nego racuna ako krene nabolje ipak je to Zagreb udrit cu jos dvi tri sezone

Komentiraj...
Vidi sve komentare